i3 5005U ve 920M laptop hiçbir oyunu açmıyor

Umut1DEMIR

Hectopat
Selamlar. Benim laptopum hiçbir oyunu açmıyor, özelikleri de orta Valorant CS:GO GTA V vb vb gibi hiçbir oyunu açmıyor.
Özelikleri.
-Intel Core i3 5005U.
-4 GB DDR3L RAM.
-GeForce 920M.
-500 GB HDD.
Ben bu PC'yi 2016'da 1500 TL Teknosa'dan almıştım, götürdüğümde laptopta sıkıntı yok oyunlarda var dediler. Ben de oyunları orijinal oyunlar yaptım, gene aynı hatayı aldım ve gene sorunun PC'de olmadığını söylediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Benim laptopum hiçbir oyunu açmıyor, özelikleri de orta Valorant CS:GO GTA V vb vb gibi hiçbir oyunu açmıyor.
Özelikleri.
-Intel Core i3 5005U.
-4 GB DDR3L RAM.
-GeForce 920M.
-500 GB HDD.
Ben bu PC'yi 2016'da 1500 TL Teknosa'dan almıştım, götürdüğümde laptopta sıkıntı yok oyunlarda var dediler. Ben de oyunları orijinal oyunlar yaptım, gene aynı hatayı aldım ve gene sorunun PC'de olmadığını söylediler.

Bu sistemden çok iyi bir oyun peformansı beklemeyin. Bende i5-7200U var işlemcinizden 3 model daha yukarı 920MX kartım ve 2x4GB DDR4 RAM'im var oyunlar çok tatmin edici değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı