i3 540 4 GB RAM Sistem LoL'de düşük FPS

victoryyy

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
Gigabyte Q57M-S2H
İşlemci
i3 540
Merhaba, arkadaşlar yaklaşık 1, 1-5 aydır bilgisayarım bozuktu. İşlemcisi yanmıştı, şu anda bilgisayarım geri geldi. İçerisinde Intel HD 2500 ekran kartı vardı, 2 GB RAM vardı, işlemcisi Celeron'du, anakartı Casper'dı.
Şu anda RAM 4, anakart Gigabyte Q57M-S2H, işlemcisi ise i3 540 3.07 GHz, ekran kartı ise Intel(R) HD Graphics(Core i3) yazıyor.
Bilgisayardaki parçalar daha mı kötü şu anda bilmiyorum, ayrıca güncelleştirmeleri denetledim. Windows 10'a yükseltilmiş bilgisayar ve formatlanmış. Eski bilgisayarımda LoL sabit 60 FPS'ti fakat şu anda 60 FPS'i göremiyorum. Yardım eder misiniz?

Sisteminizin şu an ki hali daha iyi ama devasa fark var diyemem, harici bir GPU alırsanız çok rahat +100 FPS alırsınız tavsiyem.

LoL'u DX9 modunda mi oynuyordunuz eski sisteminizde? Simdi ki daha iyi.
Hayır hocam, sorun çıkartıyordu DX9'da. Ayrıca kardeşimminecraft da bir sunucu da oynuyor onun launcherini de açmadı, sebebini anlayamadım.

Sisteminizin şu an ki hali daha iyi ama devasa fark var diyemem, harici bir GPU alırsanız çok rahat +100 FPS alırsınız tavsiyem.
Hocam maalesef şu an pek durumumuz yok.

Windows 10 Pro boşta 4 GB RAM kullanır.
Senin zaten 4 GB RAM'in yok mu?
Düşük FPS vermesi normal RAM'ini arttır veya düşük Windows 10 sistemleri kulan onlar boşta 2.2 GB RAM kullanır Max.

Artı -1 Eksi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…