i3 540 Ekran Kartı Önerisi

Soldier

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İntel HD Graphics GPU'sunu kullanıyorum ve harici orta performans ucuz yollu ve sistemde aksama yaratmayacak bir ekran kartı tavsiyesi istiyorum. İşlemcim i3 540.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yoksa siz de mi TurboX aldınız... O işlemciye darboğazsız en fazla GT1030 alınır, ama o da darboğaz yapabilir.

Öyle gitsin bana gta5 açsın yok ne biliyim bf 1 açsın falan gibi bu işlemciye göre uçuk hayallerim yok. Sadece düzgün 60 fps de güzel grafiklerde lol cs go falan oynatsın yeter. Şöyle 7-8 ay sonra sistem toplayacağım zaten inşallah. Bu arada hayır TurboX kullanıcısı değilim.

Öyle gitsin bana gta5 açsın yok ne biliyim bf 1 açsın falan gibi bu işlemciye göre uçuk hayallerim yok. Sadece düzgün 60 fps de güzel grafiklerde lol cs go falan oynatsın yeter. Şöyle 7-8 ay sonra sistem toplayacağım zaten inşallah. Bu arada hayır TurboX kullanıcısı değilim.
R7 240 size yeter de artar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı