i3 540 ve GTX 560 Ti Sisteme Yükseltme Önerileri

Sistemim:

İşlemci: i3 540 3.07 GHz
Ekran Kartı: GTX 560 Ti
PSU: Markasını hatırlamadığım 500W bir PSU var. Satan kişi çok daha ağır sistemleri destekleyeceğini söylemişti.
Harddisk: Seagate Barracuda 7200 RPM 500 GB 32 mb
RAM: 1333 MHz 4 GB HI-LEVEL
Anakart: H55 DDR3 bir model 2 RAM slotlu bir anakart

Bu PC son zamanlar çok ısınmaya ve takılıp yavaşlamaya başladı, en ucuz şekilde nasıl hızlandırabilirim?

Şu an 240 GB 550 mb bir SSD siparişi vermiş bulunmaktayım (Goldenfir) ancak işlemci anakart ve RAM'i de değiştirmeyi düşünüyorum, en kısa zamanda.

SSD beni kurtarır mı yoksa AMD Ryzen 3 1200 ve buna uygun bir anakartla DDR4 4x2 2444 MHz RAM almak gerekli mi? (Oynayacağım oyunlar Black Desert, Dragon Age serisi ve Witcher serisi)

Ayrıca son bir şey, işimi fazlasıyla gördüğü için ekran kartını değiştirmeyeceğim, sıkıntı çıkarır mı performans olarak? Malum yeni ekran kartları acayip pahalı da.
Yoğun ilgi için teşekkür ederim :)
Bu arada unutmusum h55 e 23 msi bir anakartim var

Son düzenleme:
bende de i3-540 işlemci var ve ekran kartı almak istiyorum cs go için 100-150 fps arasında versin yeter değerler benim için senin fps değerlerin kaç acaba yardımcı olabilir misin ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı