i3 550 sistem GTA 5 açar mı?

İnkar ettiğim bir şey yok deneyimimi söylüyorum burada, GTX 1050 laptop da farklı performans vermesi normal ama yüksek ayarlarda 60FPS oynatmaz masaüstü de olsa 2 GB olan versiyonu. Arkadaş indirse 20-30 FPS oynayacak oyunu açmayacak demiyorum böyle oynayacaksa indirsin tabii. 5 yıl önceki performans videosuna bakıp da yorum yapmak doğru değil.

GTX 1050 bu performansları veremeyeceğini kabul ediyorsun yani. Kendi deneyimine göre yorum yapman seni yanlış bilgilere sokuyor.
 
Dostum dalga mı geçiyorsun anlamadım niye yalan söyleyeyim? Legion Y520 eski laptopum en düşük ayarlarda 40FPS oynuyordum. 60'a çıktığı oluyorda sürekli drop yiyordum. 8 GB RAM ve i5 7300HQ özellikleri. İnternette ne bakıyorsun direkt kullanıcı olarak söylüyorum ayrıca bütün NVIDIA ayarlarım performans odaklı yapılıydı. (laptop olduğunu belirtmemişim sizinde attığınız video 5 yıl öncesine ait. İndirsin bakayım arkadaş oynayabiliyor mu merak ettim.)
Dostum kesinlikle yanlış bilgi veriyorsun. Şuan 1050 kullanıyorum 2GB modeli asla dediğin gibi değil. Laptop ile kıyaslamayıp masaüstü bilgisayarmış gibi yorumlama. Gta 5 o kadar yüksek bir oyun değil. Çok eski kartlarla oynadım bu oyunu. Birebir denemediğiniz şeyi kesinmiş gibi konuşmayın.
 
Kendi deneyemim değil de başkasının deneyimine göre mi vereyim? Video mu çekeyim ne istersiniz? Duruyor çünkü laptop hala.
Hocam ben de Acer Aspire 3 var ekran kartım MX350 2 GB. Ben bile orta ayarlarda 50-60 fps alıyordum. Senin o ekran kartı ile 40 FPS alman bana yalan geldi.
 
Forumdaki diğer arkadaşlar gibi benim amacımda yardım etmek, bildiğimi aktarmak. Direkt 1. elden deneyimimi aktardım evet benim bu fps de oynamam bu ekran kartının herkeste bu performansı vereceği anlamına gelmiyor ancak dediğim gibi KENDİ DENEYİMİM. İlk yarım saat iyi fena değil 50fps falan ısındıktan sonra 30-40 fps oynayamıyordum. Niye bu konuda yalan söyleyeyim anlamadım gitti? hala da aksini idda eden varsa indiririm bu gece çok merak ediyorsanız. Kaldıki tüm performans ayarlarını yapmıştım her şeyi en düşükte arkada spotify bile kapatarak oynuyordum. Ayrıca konuyu saptırdınız, konuyu açan arkadaş indirsin çok merak ediyorum zevkli bir şekilde oynayabilecek mi acaba?



@yigitbil1 @Hououin Kyouma @ritminkolesi
 
@Frozensudios Ben yalan söylediniz demedim. Mobil GPU ile Masaüstü GPU performansını ayırt ederek belirtseniz bir sorun olmayacak. Sizin alamadığınız FPS değerini GTX940m fazlasıyla alıyor. Şimdi GTX940M , 1050'den güçlü mü olmuş oluyor ? Tabii ki olmuyor. Çünkü soruları soran da aradaki farkı bilmeyecek, sizin aktarmanız lazım.
 
@Frozensudios Ben yalan söylediniz demedim. Mobil GPU ile Masaüstü GPU performansını ayırt ederek belirtseniz bir sorun olmayacak. Sizin alamadığınız FPS değerini GTX940m fazlasıyla alıyor. Şimdi GTX940M , 1050'den güçlü mü olmuş oluyor ? Tabii ki olmuyor. Çünkü soruları soran da aradaki farkı bilmeyecek, sizin aktarmanız lazım.
3. mesajımda belirttim laptop diye evet ilk mesajda belirtmem lazımdı benim hatam orada ancak laptop olduğunu belirttikten sonra hala mümkün değil bu fps diyorsunuz onu anlamış değilim. Neyse ney dediğim gibi kendi tecrübemi aktardım o yüzden yanlış bir bilgi verdiğimi düşünmüyorum ama eksik bilgi vermiş olabilirim onun içinde kusura bakmayın derim yani problem yok benim için hepimiz yardım etmeye çalışıyoruz art niyetsiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı