i3 550 Sisteme Windows 7 kurmak

zack2005

Hectopat
Daha fazla  

Windows 8.1 kullanıyorum ama işlemcim 2010 model Windows 7 kurmak istiyorum. Sizce Windows 8.1 de kalınır mı yoksa Windows 7'ye geçmeli miyim?
Bilgisayarımın tam özellikleri:
İşlemcim: Intel Core i3 550 (1. nesil)
RAM: 8 GB 1600 MHz
Depolama: 240 GB SSD
(Ekran kartım yok)
Windows 10 kuramam Çünkü internette takılırken bile mavi ekran alıyorum. Windows 8.1 e geçmemin sebebi bu zaten.

Son düzenleme:

Tavsiyem 150 TL civarı aliexpresde satılan Xeon X3440 alıp kurmanız fazlasıyla yeterli olacaktır i3 550 aşırı vasat işlemci.

Tavsiyem 150 TL civarı aliexpresde satılan Xeon X3440 alıp kurmanız fazlasıyla yeterli olacaktır i3 550 aşırı vasat işlemci.
Garanti dışı kalabilir eğer böle bir işlem yaparsam.
Çünkü 2 GB'lık PC'ye kurup hatasız çalıştıranı gördüm
Hocam bana ne yapmam gerektiğini söylerseniz güzel olur, Kafam biraz karışık şu an.

Bu sayfadan bakabilirsiniz ama geçme kararı tamamen size ait.

Garanti dışı kalabilir eğer böyle bir işlem yaparsam.

Hocam bana ne yapmam gerektiğini söylerseniz güzel olur, kafam biraz karışık şu an.

Dostum neyin garantisinden bahsediyorsun işlemci 10 yıllık ve garanti varsada öyle 2 yıl falan değilsede yap gitsin bir şey olmaz.

Dostum neyin garantisinden bahsediyorsun işlemci 10 yıllık ve garanti varsada öyle 2 yıl falan değilsede yap gitsin bir şey olmaz.
Bilgisayarın garantisinden bahsediyorum. Hani kasanın kapağını açınca biten o garanti.

Sisteminiz Windows 10, Windows 8.1 veya Windows 7'yi rahatlıkla kaldıracaktır. Düz Windows 10 21H1 64-bit kurun.

O işlemci 8.1 için uygun, RAM'in de yeterli, kalman daha doğru.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…