i3 6006u sistem Forza 5 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Crowni7447

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
4gb ddr4
SSD veya HDD modeli
200mb okuma yazma hızı vardı herhalde
Ekran kartı
HD520 graphic
Anakart
bilmiyorum
İşlemci
İ3 6006u
Arkadaşlar bilgisayar özelliklerim. Bu PC ile düşük FPS olsa bile drop yemeden Forza 5/3/4 serisinden hangilerini oynayabilirim?

Radeon 520 kartından bahsetmiyoruz. Intel HD Graphics 520 dahili ekran kartından bahsediyoruz. Başında HD mi var bu kartın.

Hocam GT 710 var 20-22 FPS arası alıyorum ve o kadar da kötü gözükmüyor oyun. Normal. Pürüzlü bile değil. Ama GT 820M 7 FPS civarı olduğunu sanmıyorum.
En çöp ayarlarda 12 FPS veriyor o kart Forza Horizon 4'de. Ayrıca pixelleri sayabilirsiniz, emin misiniz GT 710 ve Forza Horizon 4 olduğuna, ya da ben mi yanlış anladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Radeon 520 kartından bahsetmiyoruz. Intel HD Graphics 520 dahili ekran kartından bahsediyoruz. Başında HD mi var bu kartın.

Boş verin hocam. Daha ekran kartının dahili olduğunu bilmiyor.

Arkadaşlar bilgisayar özelliklerim. Bu PC ile düşük FPS olsa bile drop yemeden Forza 5/3/4 serisinden hangilerini oynayabilirim?

Kullandığın bilgisayarın modeli nedir? Olayı çözelim bazıları dahili harici kartları bilmediğimi yazarken ne mantıkla yazdıklarımı anlamadılar.

En çöp ayarlarda 12 FPS veriyor o kart Forza Horizon 4'te. Ayrıca pixelleri sayabilirsiniz, emin misiniz GT 710 ve Forza Horizon 4 olduğuna, ya da ben mi yanlış anladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hocam. i5 6402p işlemci H110M Pro VD anakart 1024X768.
GT 710 MSI fanlı model 2 GB. OC yok. Windows 10.8+4 12 GB RAM. 2133 MHz.

Vallahi güzel oynanıyor gayet akıcı. Bazen 20 altı düşebiliyor ama düzeliyor.

Hocam internetteki videolarla uzaktan yakından alakası yok. Gayet akıcı oynuyorum. Videolardaki kadar da çöp gözükmüyor oyun.

Ekran kartım DDR5 olan değil DDR3 olan snrm.

Yani aslında bende biraz şaşırdım ama oynaması zevk veriyor. Grafikler o kadar çöp değil piksel piksel bile gözükmüyor net gözüküyor. Üstelik SSD bile değil HDD. Yarın veya diğer gün SS atmaya çalışırım ancak bugün atamam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı