i3 6098 ve GTX960 Sistem Geliştirme

Makaleler
2
Yer
Miami, FL
Yaklaşık 2 yıl önce toplamış olduğum bilgisayarıma çeşitli geliştirmeler yapmak ve günümüz teknolojisindeki oyunları 'biraz' daha akıcı oynamak istiyorum.

Aslında şu an günümüz teknolojisi diye kast ettiğim oyun PUBG. Bilindiği üzere bu oyunun çeşitli optimizasyon sıkıntıları var. Bazı dönemlerinde GTX 1080 TI kullananlar bile çeşitli sorunlar ile karşı karşıya kalıyordu. Şu an PUBG'yi orta ayarlarda 50-90 arası FPS ile oynamaktayım.

Bazen anlık FPS düşüşü yaşamaktayım ve bu akıcılığı yitirmeme sebep oluyor. Ben hemen sizlere kendi sistemimden detaylı olarak bahsedeyim;

• Intel i3 6098 Skylake 3.6 GHz
  • MSI GTX960 GAMING 2G
  • MSI B150 GAMING M3
  • Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz
  • SEAGATE 1TB Barracuda SATA HDD
  • THERMALTAKE VERSA II 500W
  • Transcend 120GB 220S SATA SSD
Sistemim yukarıda belirttiğim gibi. Bu sisteme ne tür geliştirmeler yapabilirim? Mantıklı olan nedir? Tavsiyelerinizi beklemekteyim. Ek olarak bu geliştirmeye bir fiyat sınırı koymadım ancak çok da pahalı olmasını istemediğimi de belirtmek isterim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Hali hazırda kullanmış olduğunuz işlemci ve ekran kartını elden çıkarıp aşağıdaki bileşenlere ek olarak daha sonra 8 GB RAM alırsanız gayet akıcı bir şekilde bahsetmiş olduğunuz oyunları oynayabilirsiniz.
İşlemciniz ve Ekran kartınız toplamda 950-1100 TL aralığında alıcı bulabilir diye düşünüyorum. Sizin bütçeniz ile beraber toplamda 2500 TL yapar. RAM'i sonra alırım derseniz toplam 2.000 TL yapar.

İntel Core İ7 6700 Soket 1151 3.4GHz - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 568137651
Msi Gaming X Nvidia Geforce GTX 1060 3GB 1 Yil Garantili - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 568222562
Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 561105780

Hali hazırda kullanmış olduğunuz işlemci ve ekran kartını elden çıkarıp aşağıdaki bileşenlere ek olarak daha sonra 8 GB RAM alırsanız gayet akıcı bir şekilde bahsetmiş olduğunuz oyunları oynayabilirsiniz.
İşlemciniz ve Ekran kartınız toplamda 950-1100 TL aralığında alıcı bulabilir diye düşünüyorum. Sizin bütçeniz ile beraber toplamda 2500 TL yapar. RAM'i sonra alırım derseniz toplam 2.000 TL yapar.

İntel Core İ7 6700 Soket 1151 3.4GHz - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 568137651
Msi Gaming X Nvidia Geforce GTX 1060 3GB 1 Yil Garantili - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 568222562
Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 561105780

Hocam sanırım eklemeyi unutmuşum mazur gör, ikinci el ürün kesinlikle düşünmüyorum. Bu arada bu güncellemeleri yaptıktan sonra ekran kartım ile işlemcimi nasıl satabilirim? Pek bilgim yok bu konuda.

Hocam sanırım eklemeyi unutmuşum mazur gör, ikinci el ürün kesinlikle düşünmüyorum. Bu arada bu güncellemeleri yaptıktan sonra ekran kartım ile işlemcimi nasıl satabilirim? Pek bilgim yok bu konuda.

2.el alım satım için bu konudan faydalanabilirsiniz. https://www.technopat.net/sosyal/konu/ilanlar-ve-ikinci-el-alisverislerde-oenemli-noktalar.340300/

2.el ürün almak istemiyorsanız o zaman tavsiyem İşlemci, Anakart ve Ekran kartı kombinasyonunu toplu bir şekilde elden çıkarıp yerine aşağıdaki sistemi yada benzeri bir güncel mimariye sahip işlemci alınabilir.

Dosya Ekleri

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    54,4 KB · Görüntüleme: 73
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı