i3 6098P ve GTX 960 sistem toplama

Semih37373

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, az çok öğrendiğim az çok edindiğim bilgiler doğrultusunda bir PC topladım bana göre sistem uyumlu ancak bir de size sormak istedim.

Cevaplayan arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Not: Sistem önerisi veya ekran kartı, işlemci tavsiyesi istemiyorum sadece sistemin uyumu, teşekkürler.

Senin sistemina yakin bir sistem topladim bende sadece anakart farkli. Ekran karti ve islemci uyumu iyi performans veriyor her oyunu yuksek ayarlarda rahatlikla oynatiyor simdiden hayirli olsun...

Sistemin uyumunu merak ediyorsan, uyumlu.

Ama GTX960 fiyatına, GTX970 performansı veren ayrıca yeni nesil olan Rx470 almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu arada 21.5 monitör için ufak kalmaya başladı bana kalırsa. Almışken FullHD 24inç 1MS almanız daha iyi olur. 60HZ'den kurtulup, 75Hz'e de geçmek isterseniz AMD FreeSync destekli AOC ve Viewsonic'in modelleri mevcut 600TL'den başlayan fiyatlarla

Sistemin uyumunu merak ediyorsan, uyumlu.

Ama GTX960 fiyatına, GTX970 performansı veren ayrıca yeni nesil olan Rx470 almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu arada 21.5 monitör için ufak kalmaya başladı bana kalırsa. Almışken FullHD 24inç 1MS almanız daha iyi olur. 60HZ'den kurtulup, 75Hz'e de geçmek isterseniz AMD FreeSync destekli AOC ve Viewsonic'in modelleri mevcut 600TL'den başlayan fiyatlarla
En fazla limitim bu maalesef AMD tercih etmiyorum gtx970 performansı verse bile teşekkürler yorumun için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı