i3 6098p ve GTX 960 sistem toplama

mur4tt

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Dun Vatan Bilgisayar'dan bir PC topladik. Daha satin almadik ancak anakart ve kasa konusunda supheliyim. Butce su an icin 2500 TL ama biraz cikabilirim. Degistirmem gereken neler olabilir sizce? 2700 civarina da cikabilirim 3000'e de her sey dahil olarak. Aslinda kasayi ve anakarti degistirmek istiyorum. İslemciyi de i5 6400 yapabilir miyiz acaba bu butcede? AMD ekran karti onermeyin lutfen AMD'den cok cektim. GTX 960 net kararim. Simdiden cok sag olun, baska sistem tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.

Xdm60O.jpg

Öncelikle topladığınız sistemdeki PSU değeri yüksek olmuş. İleriye dönük düşünüyorsanız desem o işlemci ile olmaz :) o yüzden şöyle bir sistem topladım. Ekran kartı en uygun webdenal.com'da buldum.
Ekran Kartı : Asus Ekran Kartı

Not : Dolar şuan 3.12 aşırı yüksek, bence düşmesini bekleyin, bu dolar kuruyla bilgisayar toplanmaz. 2.7-2.8 civarı olsaydı şuan bu sistemde 120gb SSD olurdu. SSD'yi daha sonra alırsınız.
Önemli nokta: Kasanın içindeki 600W yeterli olur mu bilmiyorum o yüzden kasayı ayrı alıp. Psu olarak Aerocool KCAS600W düşünülebilir.
upload_2016-10-28_18-6-45.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı