i3 6098P ve RX 460 sistem yükseltme

Bütçe
600-800

eramb0

Kilopat
Daha fazla  
  • Ekran kartım: RX 460 - 4 GB ASUS STRIX
  • İşlemcim: i3 6098P
  • Anakart: ASUS H110M-C
  • RAM: 8 GB 2133hz
Size FPS için bu parçaların hangisini değiştirmeliyim? Elimde peki bir bütçe yok, zaten dediğiniz parçayı da ikinci el bakacağım.

Son düzenleme:
RAM 8 GB derken hangi marka frekans değerleri önemli düzenleyiniz.
600 800 TL yükseltme bütçe çok ama çok kısıtlı o yüzden başka arkadaşların mesaj atmasını beklemelisin ben 600 800 tl bütçe için sistem önerisi yapmak istemem

SSD yoksa SSD alırdım. SSD varsa işlemci yükseltmesi yapılabilir ama o sokete yatırım yapmak mantıkli değil bence. Anakart ve işlemci satıp Ryzen işlemci ve anakart alabilecek bütçeniz varsa öyle yapın. Ben olsam Ryzen 5 1600+AM4 Soket bir anakart alırdım.

İslemcin yeni ekran kartı için yetersiz kalacaktır. Anakart ve işlemci satıp Ryzen 5 1600 ve uyumlu bir anakart almanız güzel olur. İleride bütçeniz olursa ekran kartı ve RAM yükseltmesi yaparsınız.

İslemcin yeni ekran kartı için yetersiz kalacaktır. Anakart ve işlemci satıp Ryzen 5 1600 ve uyumlu bir anakart almanız güzel olur. İleride bütçeniz olursa ekran kartı ve RAM yükseltmesi yaparsınız.
Anakart
Gigabyte A320M-S2H
Alacağım. İşlemci olarakta amd ryzen 5 2600 veya 2600x alacağım. uyumlulukta bir sıkıntı çıkmaz değilmi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı