Lafı mı olur dostum. Bf1 i ultra ayarda oynayabilirsin. Al buda videosu.
E iyimis ozaman desene canavar yarattik tekrar saol iyi aksamlar
Lafı mı olur dostum. Bf1 i ultra ayarda oynayabilirsin. Al buda videosu.
Daha önce aldın mı sinerjiden? Kargolaması nasıl bu firmanın?Arkadaşlar sistemin son hali bu ayrıca hepinize teşekkür ederim umarım bu sistem bf1 i kaldırır başka diyceği olan var mı ve youtube konusunda birşey demediniz.
Evet sinerjiden topladım sende ordan toplayabilirsin bu arada işlemciyi i3 6100 skylake yaptım yettiği kadar artık
Evet 2300 Tlye canavar olduE iyimis ozaman desene canavar yarattik tekrar saol iyi aksamlar
Toshiba HDD ne kadar mantıklı bilinmez ayrıca 32 MB önbelleğe sahip. HDD'yi WD 1 TB 7200 RPM modelini seçip SSD yi Samsung EVO 750 ile değiştirip, ekran kartını da toplam fiyatı düşürmek için Sapphire 4GB RX470 Nitro+ modelini seçersin gayet mantıklı ve dengeli bir seçim yapmış olursun.Arkadaşlar 2500 TL monitör dahil sistem toplamam gerekiyordu ve bu sistemi topladım. Ayrıca RX 470 olması için 40 takla attım ne diyorsunuz?
Bu arada Youtube'da oyun videoları yayınlamak istiyorum ama tabi velet seviyesinde değil onunla ilgili önerilerinizi de bekliyorum.
Eki Görüntüle 193111
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.