i3 6098p ve RX 470 sistem

i3 ile darboğaz yapsa bile bu derece olmaz. En fazla 5FPS kaybınız olur. Dediğim gibi format atarak temiz bir sistemde deneyin. Veya farklı bir sistem bulma imkanınız varsa onunla deneyin. Problemler devam ediyorsa donanımsal arıza olma ihtimali yüksek.
Ek olarak, kullandığınız bilgisayarın güç kaynağı dahil tam özelliklerini belirtebilir misiniz?

işlemci: i3 6098p
ekran kartı: rx470
anakart:msı h110m pro vd
psu:hıgh power 600 watt güç kaynağı
ram:8 gb team elite 2133 mhz
Format atmak umarım çözüm olacaktır.

bu arada monitörüm VGA baglantı dönüştürücü kullanarak kullanıyorum ekran kartımı

monitör çözünürlüğü 1440*900

Format attıktan sonra Radeon Ayarları'nda Ekran sekmesinde Virtual Super Resolution'u aktif edin. Ve oyunları 1080p'de oynayın. İşlemciye binen yük biraz daha azalacaktır. Siz de daha kaliteli ekran görüntüleri elde edersiniz.

Pek fark yok ama 6100 daha ideal. Böyle bir durumda GPU %100 olup CPU daha az olması tuhafıma gitti. RX 470 o işlemciyle %100 kullanım yapamaz sürekli Bf1de. Bence işlemcide bir sorun var yazılımsal uğraşlar cevap vermezse onu gösteriyor.

Banada işlemci gibi geliyor şuanlık ama kesin şöyle diyemiyorum formattan sonra duruma tekrar bakıcam. Durumun pek düzeleceğini sanmıyorum gerçi format pek işe yarayacak gibi gelmiyor bana.

İşlemci de olabilir arızalı parça. Ancak işlemci arızalı olsaydı BF1'de %100 GPU kullanımı olamazdı. Umarım sorun sadece yazılımsaldır. Veya VSR ile halledilebilir.

İ3 gibi işlemcilerde ayarları mümkünse en yüksek seviyeye getirip oynanabilecek bir FPS alın. Ayarları düşürüp daha yüksek FPS almak isterseniz daha güçlü bir işlemci almanız gerekiyor.

900p de oynamanız işlemciye binen yükü artırıyor. 1080p de bile İ3 6100 rx 470 gta 5 de darboğaz yapıyor senin ki hayli hayli olur. Format atıp temiz bir kurulum yaptıktan sonra test sonuçlarını fotoğraf veya video kaydına alıp atmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…