i3 6098p ve RX 470 sistem

Bügün bilgisayarcıya verdiğim bilgisayarı aldım. Test falan yapmış parçalara dediği kadarıyla bir problem yok. Ama ben hala lanet oyunu düzgün oynayamıyorum. Yüksek ayarlarda 15-25 FPS değerleri var. Düşük ayarlarda 35-60 arası çok değişken olmakla birlikte nispeten oyun oynanıyor. Oynanıyor ama ne kadar oynanıyor ne kadar zevkli oluyor orası ayrı bir olay velhasılkelam benim sorun hala çözülebilmiş değil.

Son düzenleme:
Yazılımların güncel mi? Sistemini komple yazar mısın?

Yazılımlar güncel.
MSI H110M pro vd anakart
8 gb ddr4 2133 mhz ram
i3 6098p işlemci
sapphire 4 gb rx 470
1 tb 7200 rpm 64 mb cashe hdd

Yazılımlar güncel.
MSI H110M pro vd anakart
8 gb ddr4 2133 mhz ram
i3 6098p işlemci
sapphire 4 gb rx 470
1 tb 7200 rpm 64 mb cashe hdd
Tam emin değilim ama anakarttan olabilir. Diğer bileşenlerin bir sıkıntı çıkarabileceğini sanmıyorum.

Bilgisayarcıyı aradım konuştuk. Diğer tüm parçalar testte sağlam çıkmış . Anakart hariç. O da sorunun anakartta olabileceğini söyledi . Anakartada garanti yolu gözüktü gibi.

Bilgisayarcıyı aradım konuştuk. Diğer tüm parçalar testte sağlam çıkmış . Anakart hariç. O da sorunun anakartta olabileceğini söyledi . Anakartada garanti yolu gözüktü gibi.
İnşallah sıkıntınız düzelir hocam.

@Recep Baltaş Biz konuyu tam çözemedik. Açıkçası bir 20 günde anakart beklemek istemiyorum. Konuyla ilgili fikriniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…