i3 6100 Bilgisayar saniyelik donması ve fare takılması

sistem bileşenlerinde hiç bir sıkıntı yok gayet uyumlu güç kaynağı yeterli oynadığın eğer korsansa böyle şeyler olabilir eğer korsansa oyunun güncel versiyonunu indir
Oyunum league of legends çok saçma bir şekilde farem ile aynı anda takılıyor temiz format atıcam birazdan.

Oyunum league of legends çok saçma bir şekilde farem ile aynı anda takılıyor temiz format atıcam birazdan.
LOL gibi basit bir oyunda takılması ilginç. Donanımsal olacağını sanmam. Temiz format sorunu çözer.

Oyunlarda drop yaşıyorsanız (anlık takılma) darboğaz var demektir. Darboğaz yaşadığınızı sanmıyorum.
Başka neleri denemem lazım format atınca geri dönüş yapıyım ben size eğer devam ederse neler yapıcaz ona bakmak lazım.

Formattan sonra sürücülerinizi yüklemeyi unutmayın. Kolay gelsin.

Dostum merakla bekliyoruz. Bende bu sisteme yakın bir sistem toplamayı planlıyordum.

Dün win10 iso dosyası bilgisayarımda olmadığından format atamamıştım.(indirmek istemedim iş yerinde vardı).Format işlerini bugün yaptım sorun halen devam ediyor. saniyelik donuyor okadar problem değil ama para verdiğim bişeyin düzgün çalışmasını istiyor insan ve canımı çok sıkıyor düzeltememek yardımlarınızı bekliyorum olmadı garanti göndermeyi düşünüyorum.

Oyunlar orjinal mi ? Bütün oyunlarda aynı sorunu yaşıyormusunuz? Oyun oynarken sistem sıcaklıklarına bakın sonuçları buraya yazın.

Oyunlar orjinal mi ? Bütün oyunlarda aynı sorunu yaşıyormusunuz? Oyun oynarken sistem sıcaklıklarına bakın sonuçları buraya yazın.
dediğim gibi oynadığım oyun league of legends normalda sorunsuz oynuyorum ama fps düşüyormuş gibi takılmalar oluyor.Oyun sıcaklığı konusuna da gelirsek oyunu yeni açtığımda da aynı oluyor.

dediğim gibi oynadığım oyun league of legends normalda sorunsuz oynuyorum ama fps düşüyormuş gibi takılmalar oluyor.Oyun sıcaklığı konusuna da gelirsek oyunu yeni açtığımda da aynı oluyor.
Oyundada sıkıntı olabilir. Başka oyun denermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…