i3 6100 Bilgisayar saniyelik donması ve fare takılması

Dün win10 iso dosyası bilgisayarımda olmadığından format atamamıştım.(indirmek istemedim iş yerinde vardı).Format işlerini bugün yaptım sorun halen devam ediyor. saniyelik donuyor okadar problem değil ama para verdiğim bişeyin düzgün çalışmasını istiyor insan ve canımı çok sıkıyor düzeltememek yardımlarınızı bekliyorum olmadı garanti göndermeyi düşünüyorum.

Dün win10 iso dosyası bilgisayarımda olmadığından format atamamıştım.(indirmek istemedim iş yerinde vardı).Format işlerini bugün yaptım sorun halen devam ediyor. saniyelik donuyor okadar problem değil ama para verdiğim bişeyin düzgün çalışmasını istiyor insan ve canımı çok sıkıyor düzeltememek yardımlarınızı bekliyorum olmadı garanti göndermeyi düşünüyorum.
Oyunlar orjinal mi ? Bütün oyunlarda aynı sorunu yaşıyormusunuz? Oyun oynarken sistem sıcaklıklarına bakın sonuçları buraya yazın.

Oyunlar orjinal mi ? Bütün oyunlarda aynı sorunu yaşıyormusunuz? Oyun oynarken sistem sıcaklıklarına bakın sonuçları buraya yazın.
dediğim gibi oynadığım oyun league of legends normalda sorunsuz oynuyorum ama fps düşüyormuş gibi takılmalar oluyor.Oyun sıcaklığı konusuna da gelirsek oyunu yeni açtığımda da aynı oluyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı