i3 6100 Bilgisayar saniyelik donması ve fare takılması

Sorunun donanımsal olması pek mümkün görünmüyor.

Son Windows 10 guncellemesiden sonra gtx 950 ve r9 380 lerde bu şikayeti çok alır olduk. Muhtemelen bir patch ile düzeltirler.

Driverleri verilen cd den kurup guncellemeden oynamayı deneyin bakalım

Input Lag sorunu olabilir, i3'te olma ihtimali düşük ama. Ekran kartın ne ?
İmzam da yazıyor dostum. Input lag nedir açıklayabilir misin.

Sorunun donanımsal olması pek mümkün görünmüyor.

Son Windows 10 guncellemesiden sonra gtx 950 ve r9 380 lerde bu şikayeti çok alır olduk. Muhtemelen bir patch ile düzeltirler.

Driverleri verilen cd den kurup guncellemeden oynamayı deneyin bakalım
Cd den kurdum zaten çoğu güncelleştirmeyi de yapmadım sanırım.

Anakart: MSI H110M Pro-Vd D4 2133MHz mATX 1151,
İşlemci: Intel Core i3-6100 Skylake 3M 3.70Ghz,
RAM: Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz CL14 ,
Ekran kartı: MSI GTX950 Gaming 2G 2GB GDDR5 128Bit ,
Kasa:Zalman ZM-T3 Mini Tower Siyah Kasa Güç kaynağı: Aerocool VX Serisi 500W

Sistemim bu daha 1 haftalık oyun oynamadığım zamanlarda sıkıntısız çalışıyor ama oyunlarda saniyelik takılma yapıyor driverları güncelledim başka neler yapmalıyım?
Klasik msi sorunları. Ayrıca anakartlara 2 yıl garanti veriyorlar diğer firmalar 3 yıl garanti veriyor. Msi pişmanlıktır.

Klasik msi sorunları. Ayrıca anakartlara 2 yıl garanti veriyorlar diğer firmalar 3 yıl garanti veriyor. Msi pişmanlıktır.
Anakartdan olduğunu sanmıyorum normal de oyun oynamadığım da herhangi bir sorun olmuyor.
Arkadaşlar ekran kartının fanı belli bir sıcaklığa gelince çalışıyor bunu sürekli çalışmaya göre ayarlayabiliyor muyuz.

Sıcaklık değerini paylaşırmısınız belki sıcaklık arttığı için performansını düşürüyor olabilir.
Evde değilim şuan akşam atarım dostum ama o kadar ısınmıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı