i3 6100 Bilgisayar saniyelik donması ve fare takılması

Input Lag sorunu olabilir, i3'te olma ihtimali düşük ama. Ekran kartın ne ?

Sorunun donanımsal olması pek mümkün görünmüyor.

Son Windows 10 guncellemesiden sonra gtx 950 ve r9 380 lerde bu şikayeti çok alır olduk. Muhtemelen bir patch ile düzeltirler.

Driverleri verilen cd den kurup guncellemeden oynamayı deneyin bakalım

Input Lag sorunu olabilir, i3'te olma ihtimali düşük ama. Ekran kartın ne ?
İmzam da yazıyor dostum. Input lag nedir açıklayabilir misin.

Cd den kurdum zaten çoğu güncelleştirmeyi de yapmadım sanırım.

Klasik msi sorunları. Ayrıca anakartlara 2 yıl garanti veriyorlar diğer firmalar 3 yıl garanti veriyor. Msi pişmanlıktır.

Benim dell inspiron 5110 laptop umda da aynı sıkıntı var birden fps 90 dan 15 e düşüyor.lol son güncellemeden sonra oyuna birşeyler oldu.

Sıcaklık değerini paylaşırmısınız belki sıcaklık arttığı için performansını düşürüyor olabilir.

Klasik msi sorunları. Ayrıca anakartlara 2 yıl garanti veriyorlar diğer firmalar 3 yıl garanti veriyor. Msi pişmanlıktır.
Anakartdan olduğunu sanmıyorum normal de oyun oynamadığım da herhangi bir sorun olmuyor.
Arkadaşlar ekran kartının fanı belli bir sıcaklığa gelince çalışıyor bunu sürekli çalışmaya göre ayarlayabiliyor muyuz.

Sıcaklık değerini paylaşırmısınız belki sıcaklık arttığı için performansını düşürüyor olabilir.
Evde değilim şuan akşam atarım dostum ama o kadar ısınmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…