İ3 6100, CS:GO CPU %100 kullanma sorunu

beatkey

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 1050 TI ekran kartım ve i3 6100 işlemcim var(laptop degil) 1024x768 ultra ayarlar da oynuyorum oyun ekran kartının genelde yaklaşık olarak %30'nu kullanıyor ve işlemcinin genelde %100 olarak kullanıyor. Ben bunu istemiyorum yani oyun ekran kartını degil işlemciyi kullanıyor ve işlemcimi yoruyor. Bunu sadece CS:GO'da yapıyor. GTA 5, H1Z1 gibi oyunlar da yapmıyor.(Sadece CS:GO'da) Yardım ederseniz sevinirim...

Denediğim yollar;
-Başlangıç seçeneklerine -high -threads 4 yazmak
-Güç seçeneklerini yüksek performansa almak
-nVidia denetim masasından performansı seçmek
-Çözünürlüğü 1920x1080 yapmak(Kullanım %40 oluyor işlemci kullanımı %100)
1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar GTX 1050 TI ekran kartım ve i3 6100 işlemcim var(laptop degil) 1024x768 ultra ayarlar da oynuyorum oyun ekran kartının genelde yaklaşık olarak %30'nu kullanıyor ve işlemcinin genelde %100 olarak kullanıyor. Ben bunu istemiyorum yani oyun ekran kartını degil işlemciyi kullanıyor ve işlemcimi yoruyor. Bunu sadece CS:GO'da yapıyor. GTA 5, H1Z1 gibi oyunlar da yapmıyor.(Sadece CS:GO'da) Yardım ederseniz sevinirim...

Denediğim yollar;
-Başlangıç seçeneklerine -high -threads 4 yazmak
-Güç seçeneklerini yüksek performansa almak
-nVidia denetim masasından performansı seçmek
-Çözünürlüğü 1920x1080 yapmak(Kullanım %40 oluyor işlemci kullanımı %100)
Eki Görüntüle 217705
CSGO zaten işlemciye yüklenir. Büyük ihtimalle arka planda işlemciyi yoran çok fazla program olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı