İ3 6100 GTX 750 Tİ sistem

2 Adet ram yuvası var ise tek slot almak daha mantıklı, fakat anakartın 16 gigabyte ram destekliyor mu ? Ona da bakmalısın.

Merhabalar bende sizinkine benzer bi sistem toplayacagim bi sorum var. Ram'i 8 gb lik tek kanal mi 4x2 olarak cift kanal mı almalıyım? 8 alırsam ilerde aynı tip bi ram ekleyip 16 yapabilir miyim?
İntel'de Dual Chanel yani çift kanal bellek daha performanslıdır. İki bellek almanı tavsiye ederim.

İleride ram takviye etmek isterse mecburen yeni dual ram alacağı için ve anakartta 2 adet yuva olduğu için tek slot daha mantıklı

Ben ileriyi düşünerek tek modül aldım çünkü anakartta 2 tane slot var.
Peki hocam diyelim 8 gb tek slot ram aldim ve ilerde 16 gb yapmak istiyorum. Bunun icin o rami satip 2li satilan ramlerden mi (8+8) yada satmayip onun yanina ayni tip tek modül olan 8 gb ram mi almaliyim ?

Peki hocam diyelim 8 gb tek slot ram aldim ve ilerde 16 gb yapmak istiyorum. Bunun icin o rami satip 2li satilan ramlerden mi (8+8) yada satmayip onun yanina ayni tip tek modül olan 8 gb ram mi almaliyim ?
Ayni tip, aynı marka model, tek modül olan bir tane daha 8 gb ram almanız yeterlidir. Diğerini satmanıza ve tekrar 2x8gb almanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…