İ3 6100 GTX 750 Tİ sistem

Yakında Shadow of Mordor da gelecek ama oyun 43 gb.

Hocam bende bu hafta aynı sistemi alacağım sizce almalımıyım 2-3 sene idare edermi bu sistem ? Bu arada ekran kartının markası Asus mu Msi mi cevaplarsanız sevinirim

Hocam bende bu hafta aynı sistemi alacağım sizce almalımıyım 2-3 sene idare edermi bu sistem ? Bu arada ekran kartının markası Asus mu Msi mi cevaplarsanız sevinirim
MSI marka bence sistem 2 3 yıl idare ederde ufak upgradelerle daha uzun ömürlü olabilir misal ben 1 yıla kalmaz GTX 960 seviyesinde bir kart almayı düşünüyorum.

@zcryber Hocam Battlefield 4, Far Cry 4, Arma 3, GTA 5 testi yaparsan çok iyi olur. Ben de aynı sistemi alacağım sadece ekran kartı GTX 950 olacak ve RAM 8+4 GB olacak. Sorun çıkarır mı?

@zcryber Hocam Battlefield 4, Far Cry 4, Arma 3, GTA 5 testi yaparsan çok iyi olur. Ben de aynı sistemi alacağım sadece ekran kartı GTX 950 olacak ve RAM 8+4 GB olacak. Sorun çıkarır mı?
Bence şu anlık 8 gb tek modül alın ileride bir 8 daha takarsınız bu arada testleri yapmaya çalışacağım.

Arkadaşlar Shadow of Mordorda Medium ayarlarda 45-60 fps arası gidip geliyor. Bu arada grafikler muhteşem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…