i3 6100 ile GTX 960 BF1 Darboğaz Sorunu

logan161

Hectopat
Daha fazla  
İ3 6100 ve MSI GTX 960 4GB Battlefield 1 onlinede darboğaz yapar mı? Nedense ayarları ultraya almama rağmen işlemci kullanımı %100 ama ekran kartı kafasına göre çalışıyor. Watch Dogs 2'de de yapıyor ama gel gelelim Witcher 3 olsun başka oyunlarda hiç darboğaz olmuyor sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben MSI Gtx 960 2G i3 6098p 8gb ram kullanıyorum birçok oyunda sıkıntı olmuyor(Özellikle singleplayerda) aslında multi de titanfall2 veya overwatchda da sıkıntım yok medium high karışık ayarlda oynayabiliyorum ama bf1 multiplayerda inanılmaz darboğaz yaşıyorum bazen gpu %20lerde çalışıyor cpu devamlı %100 de iken. Oyunu almadan önce youtubedeki benchmark videolarına bakmıştım özellikle bf1 için videolarda herhangi bir darboğaz yasamıyolardı fakat bende sonuc bambaşka oldu. İnternette bi forumda iki kişi benimle aynı sorunu yaşıyolarmış format atarak çözmüşler sorunlarını dediklerine göre

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı