İ3 6100 İle R9 390 Darboğaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Peki o zaman 1 soru soracağım. Sana daha güçlü işlemciyle daha yüksek fps alınabilir, işlemci cpu su %100'e ulaştı gibi ifadeler senin için ne ifade ediyor? 10.30 dan itibaren izleyin belki kaçırdınız. Bana bunları açıklayın bide darboğaz nedir onuda açıklayında öğrenelim. Ayrıca şu önde gelen forumların linklerinide verin okuyup susayım madem.

Çeviri düzeyiyle ne alakası var? 6500' ü 6100 olarak okumuşum. Ayrıca bu sonucu değiştirmiyor. @BigEvil hocam güzel bir açıklama yaptı, onu okumalısınız.

Ahahah %100 kullanım tam verim almak demek neyin darboğazı ?
Komikmi her oyun aynı performansta %100 de mi kalıyor. %100 olması demek artık tamamen kullanıldığı ve daha performanslı işlemci gerektiğini ifade etmiyormu sana? Git titan x al oda %100 de kullanır işlemciyi çok verimli kullanmış olursun.

Çeviri düzeyiyle ne alakası var? 6500' ü 6100 olarak okumuşum. Ayrıca bu sonucu değiştirmiyor. @BigEvil hocam güzel bir açıklama yaptı, onu okumalısınız.
Sen okudun mu ?
Neden yanlış ifade biliyor musun ? İşlemciye yüklenen oyunlarda dar boğaz yapacağı için. Bu ayrıntıyı unutmuş. Bu arada, Seni mutlu edebildiysek ne mutlu bize
Arkadaşta dar boğaz olacaktır diyor farkettin mi? Senden başka buradaki herkes yapar diyor. Sen yapmaz diyen forumlarda takıl istersen. Halen vermedin linkide bakamadık o forumlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane atın sistem adlı at arabasını çektiği bir düzenek hayal edin (Basite İndirgeme Amaçlıdır).

Dengeli ve Süratli bir şekilde gidebilmeniz için ikisi de birbirine yakın kuvvette çekmelidir değil mi? Ekran kartı isimli at, işlemci isimli attan fazla çekerse şayet ; arada bir dengesizlik oluşur ne düzgün gidebilirsiniz, ne de hızlı attan performans alabilirsiniz.

İ3 6100'e gelelim değişik koşullarda darboğazdan söz edebiliriz şu şu nedenden dolayı olarak açıklamaya kalkarsak emin olun ki sığmayacaktır. İşin içine yazılım da giriyor çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
TomsHardware gibi bir forum yanlış biliyor, sen doğru biliyorsun. O yüzden i3 6100 + R9 390X kombinasyonunu önermişler.

Bottlenecking Guide & Chart 2015
1.si bu sitedeki bu kadar işlemci ve ekran kartının testi yapılmadan bu kadar bileşen bu şekilde listelenmiş ben teslere bakarım. Üreticilerde tüketiciyi hep kandırmanın daha çok satmanın peşinde. Siz sorduğum sorulara cevap vermediniz hep dolandırıyorsunuz lafı.

Cevap verilecek bir şey yok ki. Lafı dolandırdığım yok. Ben söyleyeceklerimi söyledim. Bundan sonra yorum yapmayacağım. Hem siz hem de ne düşündüğünüz zerre kadar umrumda değil. İyi forumlar.

Soru buydu cevaplamak istemezsen anlarım tabi.
Cevap verilecek bir şey yok ki. Lafı dolandırdığım yok. Ben söyleyeceklerimi söyledim. Bundan sonra yorum yapmayacağım. Hem siz hem de ne düşündüğünüz zerre kadar umrumda değil. İyi forumlar.
Sizede.

Benim anlamadığım bu videoda 950 ile darboğaz yapmış (tepede 960 yazıyor ama yanlış, açıklamada 950 yazıyor) ama technopat'ın denediği sistemde yapmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaptı ama burda daha çok yapmış. Bileşenler da ufak farklar olabilir hatta sürücüler bile etki etmiş olabilir.

Dostum kaynak gösterdim işte editörlerin çektiği video. Nereye kaçtın gelde konuşalım. Şurda tatlı tatlı konuşuyorduk nereye gittin. Darboğazı açıklamak istemiyorsan ben açıklayayım bu konuşmalar insanlara yol gösterecek; açıklada öğrensin insanlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…