i3 6100 İşlemci için kasa ve güç kaynağı önerisi

Selimeren

Kilopat
Daha fazla  
Recep ve Ali Abinin topladıkları sistemi bende önümüzdeki hafta toplamayı düşünüyorum. Fakat şöyle bir sorun var topladıkları sistemdeki kasa ve güç kaynağı şuan satışta yok. Bende bunun için şöyle bir kasa düşündüm

Cooler Master N200 Rc-nse-200-kkn1 600w Mid-tower Kasa Siyah Penc - n11.com
600W Olduğu için kafamda 1-2 tane soru var;

Yüksek voltajdan Anakarta ya da diğer parçalara zarar gelir mi ve bu sistem için uygun bir kasa/güç kaynağı mıdır ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben tavsiye istemiyorum sorduğum sorunun cevabını arıyordum. Dediğim gibi 600W bi Güç kaynağı alırsam i3 6100 işlemciye ya da Ankarta herhangi bir zarar gelirmi ?

Fazla güç kaynağı sisteme zarar vermez isterseniz 1000 w olsun ama yetersiz güç kaynağı sisteme zarar verir. Sizin güç kaynağınız örneğin 600w sistem 200w çeker 200w kullanır. Fakat daha ucuza kapatabilirsin sıfır sıkıntıyla istersen tavsiye kasa önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı