i3 6100 + r7 370 sistem toplama

Blaxias

Hectopat
Daha fazla  
Selamun Aleyküm arkadaşlar bu sistemi satın alıcağım darboğaz yapar mı ?

birde o işlemci soğutucu sıkıntı çıkartır mı? benim işlemci ve anakart 1151 pin ?

adsız.JPG

Son düzenleme:
Bence bu bütçeye SSD biraz erken. 120GB SSD zaten sana açılış sürelerini kısaltıcaktır ki sadece Windows kurabilirsin o kapasiteye. Benim önerim aşağıdaki sistemi webdenal.com'dan toplaman. Gelecekte ise 240 SSD takarak bu sistemi hızlandırabilirsin. Bütçeni 80TL geçtim ama emin ol ki verdiğin 80TL'ye çok daha fazla performans alıcaksın ve daha çok geleceğe yönelik olucak. İşlemciye işlemci soğutu almaya gerek yok çünkü O.C edilemiyor.

Dosya Ekleri

• 2400TL i5 6400 + R9 380 Full Sistem.png
    2400TL i5 6400 + R9 380 Full Sistem.png
    29 KB · Görüntüleme: 551
Bu bütçeye SSD lüks olmuş hocam. Bence sisteminizin temel bileşenlerini yükseltin SSD sonra eklersiniz. İşlemci soğutucusuna da gerek yok stok soğutucu işinizi fazlasıyla görecektir. Aşağıdaki alternatifi düşünebilirsiniz.
teknobiyotik.com
Hatta sistemi ekran kartsız şekilde aşağıdaki gibi alıp ekran kartını 40- 50 lira fazla ödeyerek şu ürün olarak alabilirseniz daha iyi olur: Sapphire 11242-12-41G R9 380 ATI
upload_2016-1-23_13-43-54.png

Bu bütçeye SSD lüks olmuş hocam. Bence sisteminizin temel bileşenlerini yükseltin SSD sonra eklersiniz. İşlemci soğutucusuna da gerek yok stok soğutucu işinizi fazlasıyla görecektir. Aşağıdaki alternatifi düşünebilirsiniz.
teknobiyotik.com
Hatta sistemi ekran kartsız şekilde aşağıdaki gibi alıp ekran kartını 40- 50 lira fazla ödeyerek şu ürün olarak alabilirseniz daha iyi olur: Sapphire 11242-12-41G R9 380 ATI
Eki Görüntüle 133962
Hocamın sistemi benim sistemden iyi olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem ekran kartını 4GB yapmış, hem de HDD'yi 1TB yapmış. Kasayı ise istersen Z3 Plus, istersen R1 alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı