i3 6100 sistem toplama

i5 alacaksan 4460 yerine 6400 alman daha iyi olur. Ama bu sefer de bütçeyi biraz arttırman gerekecektir. Eğer bütçen yetecekse i5 6400 aksi halde bütçeni zorluyorsa i3 6100 gayet yeterli olacaktır.

Ekran kartsız isteklerine uygun olarak böyle bir sistem toplayabilirsin. Vatan'da şu anda MSI R9 380 2G stokta gözükmediği için ekleyemedim ama normalde fiyatı 750TL. Onu da dahil ettiğimiz zaman bütçeni aşıyoruz. Bu durumda elindeki ekran kartıyla bir süre daha idare edecek ve daha sonra yeni ekran kartı alacaksın. Ya da yeni bir HDD almaktan vazgeçeceksin.

saddsdas.png

Anakartta Gigabyte tavsiye ederim genelde ama sitedeki bütün herkes gibi siz de MSI istiyorsanız MSI Z170A Pro iyidir

Ekran kartsız isteklerine uygun olarak böyle bir sistem toplayabilirsin. Vatan'da şu anda MSI R9 380 2G stokta gözükmediği için ekleyemedim ama normalde fiyatı 750TL. Onu da dahil ettiğimiz zaman bütçeni aşıyoruz. Bu durumda elindeki ekran kartıyla bir süre daha idare edecek ve daha sonra yeni ekran kartı alacaksın. Ya da yeni bir HDD almaktan vazgeçeceksin.

Eki Görüntüle 148608
Benim elimde hd6850 ekran kartı var ama kullanmayacağım ddr2 pc ile birlikte satacağım 2000 tl bütçem var i3 6100 ile msi h170 gaming anakart ile birlikte 3.7 den 3.9 ghz ye çıkar mı ? Acaba ekran katı gtx 750 ti mi alsam yada msı r7 370 2g nasıl performans verir gta5 de fallout da far cry4 de kasmadan oynayabilir miyim sizin sistemizin ne?

Ekran kartımı bıraksam hd6850 yi kulannsam bu pc nasıl?

Dosya Ekleri

• i5 6500 pc.png
    i5 6500 pc.png
    69 KB · Görüntüleme: 290
Son düzenleyen: Moderatör:
i5 6500 sistem güzel fakat onun yanında hd 6850 çok düşük kalıyor. Bence i3 6100 + MSI r7 370 2G sistem alabilirsin. Benim yukarıda önerdiğim sisteme R7 370 ekle ve GTA 5 vb. gibi oyunları kasmadan yüksek ayarlarda oyna.

Ama i5 yaparsam yazdan sonra R9 380 4G alabilirim bir süre HD 6850 ile idare ederim. Bu ekran kartı ile gta5 en yüksek kaç fps alırım bir dd i5 6500 ile h170 anakart iyi mi?

i5 6500 ile H170 gayet uyumludur. O halde şimdilik yukarıda kendi topladığın sistemi al ve HD 6850 ile idare et. GTA 5 en yüksek kaç fps alırsın tam olarak bilemiyorum ama orta ayarlarda oynayabilirsin diye düşünüyorum. Yazdan sonra zaten yeni ekran kartları çıkacak o zaman belki R9 380 yerine daha iyi bir ekran kartı bile alabilirsin.

Evet h170 anakart ile overclock edilir mi bu işlemci bir de bu kasa ile motaj sıkıtısı yaşamam dimi yorumlarda sıkıntı yaşayanlar var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı