i3 6100 Sistem Toplama

Veysel Demir

Kilopat
Katılım
12 Şubat 2016
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar uzun araştırmadan ve birkaç konu açtıktan sonra en sonunda karar verdim. Sistem ekran kartsız olacak sonradan ekleyeceğim, Vatan Bilgisayardan başka bir yerden toplayamam ailem güvenmiyor. Sizce sistem nasıl olmuş değiştirilmesi gereken bir şey var mı ? Arkadaşlar rami kingston hyperx 8gb ddr4 2133 mhz alıcam o rami temsilen koydum şimdiden teşekkürler sistem haftaya alınacak. Arkadaşlar cevap vermeyebilirim zaten kesin ceza alacağım iyi forumlar.



Ekran Alıntısı.PNG
 
kardesım ekran kartını sonradan eklıyeceksen ıslemcı ı5 olmalı boyle bı sıstem daha ıyı olur
 

Dosya Ekleri

  • sistem.PNG
    sistem.PNG
    33,7 KB · Görüntüleme: 268
Anakart ve güç kaynağında aşırıya kaçmışsın gibi. Onlardan kısıp sisteme 120 gb bir ssd eklersen çok daha iyi olur.
Kardeşim anakart ve güç kaynağını yüksek tutmamın sebebi ilerde ekran kartı takacağım için ve işlemciyi 2-3 sene sonra i5 e yükseltirim ondan yani ssd'nin acelesi yok bence sonra takılabilir yinede başka bir anakart önerin varsa söyleyebilirsin forumdakiler de tavsiye ettiği için koydum.
 
Nasıl olmuş diye sordun fikrimizi söyledik abisi. Ekran kartı alacaksan güç kaynağında sorun yok öyleyse. msi h110m pro-vhd ddr4 anakart ile ssd'yi bedavaya getirmiş olursun.
 
1151 soket işlemci alırsan yaratmaz. farklı alırsan bazooka'ya da uymaz zaten. 3000 TL üzeri sistem kurmuyorsan anakartta çok seçici olmana gerek yok.
 
1151 soket işlemci alırsan yaratmaz. farklı alırsan bazooka'ya da uymaz zaten. 3000 TL üzeri sistem kurmuyorsan anakartta çok seçici olmana gerek yok.

Kardeşim sistemin sağlığı açısından anakartı o kadar da kısmak biraz garip geldi zaten forumdaki herkes de böyle düşünüyor illa sistemin 3000 tl olması gerekmiyor ben öyle düşündüm.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı