i3 6100 Sistem Uyumu

Bu sistemi öneririm.
RX 460.PNG

Hocam bende bu sistem için konu açtım az önce. i3 6098p + rx460 2gb + 8gb ram.. Sen memnun musun?

Dostum ben sadece CS: GO oynamak için topladım. Yani diğer oyunları test etmediğim için bir şey diyemem fakat YouTube'a i3 6100 RX 460 yazarsan tonlarca oyunun benchmarkı var. Bi kere bütçen aşağı yukarı benimki kadarsa işlemci muazzam, ekran kartı gayet iyi özellikle DirectX 12 oyunlarında çok iyi. 1080p Gaming için gayet uygun anlayacağın.

Dostum ben sadece CS: GO oynamak için topladım. Yani diğer oyunları test etmediğim için bir şey diyemem fakat YouTube'a i3 6100 RX 460 yazarsan tonlarca oyunun benchmarkı var. Bi kere bütçen aşağı yukarı benimki kadarsa işlemci muazzam, ekran kartı gayet iyi özellikle DirectX 12 oyunlarında çok iyi. 1080p Gaming için gayet uygun anlayacağın.

Eyvallah hocam. Baktım internetten videolara, baya iyi performanslar var. Bütçeye göre daha iyisi olamaz sanırım..

Arkadaşlar Değerli yorumlarınızı tek tek okudum. gayet güzel tavsiyelerde bulundunuz ben bu sistemi yüksek oyunlar için değilde sadece online oyunlar için kullanacam. Gta 5 Battelfield gibi oyunları oynmayacağım. fifa olsun pes olsun onları oynayacağım için bu sistemi toplamayı düşünüyorum eğer sistemimde sorun olacak olan bir parça varsa veya sistemimde diğerleriyle uyumsuz çalışacak bir parça varsa tavsiyenizle beraber görmek isterim. NOT: 2200 tlyi aşamadığım için rx 470 ve i5 işlemciyi alamayacağım işlemciyi alsam ekran kartına nasıl para bulacağım bunlarıda göz önünde bulundurmanızı istiyorum.

Anakart gaming yerine pro series almanı öneririm 2 tane led için fazla para ödeyeceksin ve kasadan da kısmanı tavsiye ederim yazdığın kasanın psu değerlerinden şüphem var. bunlardan artan bütçeyle işlemciyi i5 6402p yapıp daha iyi verim alabilirsin ayrıca o ekran kartına o fiyat bence fazla.
Ben sadeca online oyunlarda ve fifa pes gibi oyunları oynamak için ayrıcada rutin bir bilgisayar için toplamayı düşünüyorum Gta5 battelfield gibi oyunları oynayamam zaten param yok okadar :)
NOT: Ekran kartı tavsiyesinde bulunabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı