Bu sistemi öneririm.
Benim sistem i3 6098p + RX 460 2GB 1400 TL![]()
Hocam bende bu sistem için konu açtım az önce. i3 6098p + rx460 2gb + 8gb ram.. Sen memnun musun?
Dostum ben sadece CS: GO oynamak için topladım. Yani diğer oyunları test etmediğim için bir şey diyemem fakat YouTube'a i3 6100 RX 460 yazarsan tonlarca oyunun benchmarkı var. Bi kere bütçen aşağı yukarı benimki kadarsa işlemci muazzam, ekran kartı gayet iyi özellikle DirectX 12 oyunlarında çok iyi. 1080p Gaming için gayet uygun anlayacağın.
Anakartı H110M Pro VD yaparak:
MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI Anakart
Artan paranın üzerine az birşey daha ekleyerek RX470 alabiliyorsun:
MSI RX470 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Ben sadeca online oyunlarda ve fifa pes gibi oyunları oynamak için ayrıcada rutin bir bilgisayar için toplamayı düşünüyorum Gta5 battelfield gibi oyunları oynayamam zaten param yok okadarAnakart gaming yerine pro series almanı öneririm 2 tane led için fazla para ödeyeceksin ve kasadan da kısmanı tavsiye ederim yazdığın kasanın psu değerlerinden şüphem var. bunlardan artan bütçeyle işlemciyi i5 6402p yapıp daha iyi verim alabilirsin ayrıca o ekran kartına o fiyat bence fazla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.