kaldırdım yanlız arada yükseliyor ram kulanımıda onla yukseliyor %90 laraDriver Booster kendi başına uyuz bir programdır bence onu bir kaldırıp PC'yi yeniden başlatın.
Kaldırdım yalnız arada yükseliyor RAM kulanımıda onla yukseliyor %90'lara
evetHDD mi kullanıyorsunuz peki ?
HDD Sentinel ile sağlık sonucuna HD Tune ile de bir sağlık testi yapmanızı öneririm.
o ney bilmiyorum
indiriyom bunu nasıl kullanacagımBuradan Hard Disk Sentinel Professional Portable v5.70 (ZIP) olana tıklayip indirin.Download Hard Disk Sentinel
Download Hard Disk Sentinel, Professional, Trial, DOS, Linux versionswww.hdsentinel.com
Buradan Hard Disk Sentinel Professional Portable v5.70 (ZIP) olana tıklayip indirin.Download Hard Disk Sentinel
Download Hard Disk Sentinel, Professional, Trial, DOS, Linux versionswww.hdsentinel.com
Öncelikle dosyaları ayıklayın sonra da gösterdiğim yerdeki programı çalıştırın. Sonra da lisans uyarısı vercek kapat deyin ve sonucu paylaşın.indiriyom bunu nasıl kullanacagım
İndiriyorum bunu nasıl kullanacagım.
Öncelikle dosyaları ayıklayın sonra da gösterdiğim yerdeki programı çalıştırın. Sonra da lisans uyarısı verecek kapat deyin ve sonucu paylaşın.
Eki Görüntüle 1143646
Windows 8.1 ISO'sunu nereden indirdiniz peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.