i3 6100 Sistemi Yükseltme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pulsefire

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar technopat'ın topladığı 2500 tl'lik bilgisayarı geliştirmek istiyorum. GTX 950 yerine 960 4 gb alabilirim ya da ekran kartını değiştirmeden i5 6500 alabilirim. Sizce oyunlarda hangisi daha mantıklı olur ? Yardım lütfen veya daha iyi bir öneriniz var ise bu bütçelerde yardımcı olabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır daha almadım. değiştirerek alıcağım

Daha önce hiç nvidia dışında ekran kartı kullanmadım. benchmarktanlarda r9 380 nin stabil performansının az olduğunu gördüm. gtx 960 daha mantıklı gibi geldi bana

R9 380 daha performanslı, stabillik konusunda sıkıntı yok. AMD'nin yeni çıkardığı Crimson sürücüleri gayet stabil bir şekil de çalışıyor. AMD almak istemiyorsan da GTX 960 alabilirsin, ben GTX 960 önermem.
Neden GTX 960 önermiyorsunuz ?

R9 380 daha performanslı olduğu için ve daha yeni olduğu için, fiyatı da daha uygun.
Eğer piyasayı iyi takip ederseniz aradaki farkın çok az olduğu yerlerden alabiliyorsunuz. İkincisi Tonga mimarisinin ısıtılmış versiyonu neden daha yeni oluyor?

Aradaki fiyat fazla değil zaten. Mimari olarak R9 285'in yenilenmiş hali diyebiliriz. Burada önemli olan nokta performans. R9 380 almamak için bir neden yok. Polemik yaratmaya da çalışma, isteyen istediğin kartı alır. Ben R9 380 öneriyorum. R9 380 önermem GTX 960'ın kötü bir kart olduğu anlamına gelmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı