i3 6100 Skylake Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Knn94
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.170

Knn94

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1700-1800 TL'ye i3 6100 Skylake Sistem toplamayı düşünüyorum bu fiyat bandında en iyi performansı alabileceğim sistem nasıl olmalıdır yardımcı olur musunuz?
Edit : Sadece kasa, monitör dahil değildir. @ottomans58

Bütçeyi biraz yükseltebiliyorsan @scout22 'in önerdiği sistem daha performanslı olur dostum. Yükseltemem dersen de bunu öneririm.
upload_2016-1-23_20-51-47.png

Dosya Ekleri

• 1861TL Sistem.png
    1861TL Sistem.png
    30,8 KB · Görüntüleme: 172
Böyle bir sisteme DVI girişli FHD monitör yanlış olur. Ben de DVI girişli monitör aldım ve şuan neden daha kaliteli bir monitör almadığımı kendime soruyorum. Eğer monitör de alıcaksanız aşağıdaki sistemi önerebilirim.
Monitör olarak da aşağıdaki monitörler size yetecektir.
LG 22MP57VQ Monitör
Dell SE2216H Monitör
Philips 223V5QHSB6-00 Monitör
Acer G226HQL-IBID Monitör
DVI ve HDMI arasındaki fark ses aktarımı diye biliyorum buna ihtiyacım yok fazla para vermeye gerek var mı ki?

DVI ve HDMI arasındaki fark ses aktarımı diye biliyorum buna ihtiyacım yok fazla para vermeye gerek var mı ki?
Benim bildiğim kadarıyla HDMI daha iyi bir görüntü sunuyor. Buyüzden böyle bir öneride bulundum. Zaten fiyatlar yakın HDMI olmayanlar ile. Almışken HDMI alın derim.

HDMI ile DVI arasında gözle fark edilir bir görüntü akışı olacağını sanmıyorum. DVI da en az HDMI kadar memnun eder. En azından her ikisi de Analog'da olduğu gibi dalgalanmaya yol açacak teknolojiler değil. 480TL sırf HDMI olduğu için para vermektense üzerine bir miktar daha konulup hem HDMI hem de 1MS tepki süreli bu oyuncu monitörü alınmalıdır BenQ 21.5 RL2240HE Gaming LED Monitör 1ms Sarı.

HDMI ile DVI arasında gözle fark edilir bir görüntü akışı olacağını sanmıyorum. DVI da en az HDMI kadar memnun eder. En azından her ikisi de Analog'da olduğu gibi dalgalanmaya yol açacak teknolojiler değil. 480TL sırf HDMI olduğu için para vermektense üzerine bir miktar daha konulup hem HDMI hem de 1MS tepki süreli bu oyuncu monitörü alınmalıdır BenQ 21.5 RL2240HE Gaming LED Monitör 1ms Sarı.
Telefonda olduğum için link atamıyorum dostum kusura bakma, ne yazık ki o kadar bütçem yok. Bu monitör nasıldır acaba : Acer 21.5" K222HQLBD. Ayrıca önerdiğin kasada ön fan yok sinerjideki satılanda(iletişime geçtim sadece egzoz fan ile geliyor), o yüzden alacak arkadaşlara da bilgi olsun teknobiyotikten alın onu hem daha ucuz.

Telefonda olduğum için link atamıyorum dostum kusura bakma, ne yazık ki o kadar bütçem yok. Bu monitör nasıldır acaba : Acer 21.5" K222HQLBD. Ayrıca önerdiğin kasada ön fan yok sinerjideki satılanda(iletişime geçtim sadece egzoz fan ile geliyor), o yüzden alacak arkadaşlara da bilgi olsun teknobiyotikten alın onu hem daha ucuz.

Bütçe yukarılara çıkamıyorsa Acer K222HQLBD de gayet iyidir dostum onu alabilirsin. Ayrıca Teknobiyotik de güvenilir ve uygun fiyatlı bir site olduğu için parçalar oradan da alınabilir, farketmez. Ben Sinerji'de sistem toplama ekranı kolay diye hep oradan gösteriyorum. :D
Üç aşağı beş yukarı fiyatlar aynıdır. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı