i3 6100 tabanlı sistem toplama

Cpuboss öyle, katılıyorum fakat bir önceki yorumuna katılmıyorum. RX 460 ile GTX950 arasındaki oyun performansı bayağı fark etmiyor. Sadece 950 3-4 oyunda biraz daha üstün, onun dışında her şey eşit gibi.
Orda demek istediğimi açıkladığım halde yazmışsın. Diyorum ki dx11 de çok bi fark olmadığı için dx12 yi kastederek söyledim. Dx12 ve vulkan desteği oyunlarda rx460 her turlu daha iyi ayrıca dx11 deki fps farkından daha yüksek bi fark oluyor bunu demek istemiştim.

1.jpg

Tartışmaya değmez!

1050 ti ya da 1050'yi bekleyin derim. Bende sizinle aynı sistemi kullanıyorum. Yalnız benim kartım Gtx 960 4G. Kasam da Nagas F125. Monitörde kuzenden aldım. Samsung 932NWE 1440x900 bir monitör. Bu çözünürlükte baya iyi performans alıyorum ama yakında 1080p'ye geçicem. Bakalım o zaman ne olacak. Yani diyeceğim şu ki sisteminiz gayet ideal bir sistem. Ama 1050 serisini bir bekleyin derim. Fiyatlar ortaya çıksın. Sonra yine isterseniz 950 alırsınız.

Monitör ve kasa olarak şunlar ideal bence.

Frisby Kasa

Acer K222HQLBD 21.5" 5ms LED Monitör Monitör

Son düzenleme:
Yanlış Bilgilendirme
1050'nin ne zaman çıkacağı belli değil, RX 460 alın keyfinize bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğiniz kadar önüme video koyun beni yeşil(!) ve mavi(!) renklerden koparamazsınız.

950 çıkalı çok olmuşken. Yeni çıkan 460'ın 950 ile eşdeğer performans göstermesi hatta çoğu oyunlarda geride kalması acınası...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı