i3 6100 ve GTX 1050 Tİ Sistem Toplama

ByRoshan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda kendime orta bütçeli bir kasa toplamaya karar verdim ve sizlerinde görüşlerini almak isterim. Şunun yerine şunu kullansan daha iyi olur gibisinden yorumlar da bulunursanız sevinirim iyi forumlar.
pcpc.png

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 yerine G4560 alıp ekran kartını Rx470 alabilirsiniz. Oyunlarda bu sistemden çok daha iyi sonuçlar verecektir. Youtube'da çok fazla Rx470 + G4560'ın oyun testleri mevcut, izlemenizi tavsiye ederim.

Sistemin parçalarını bir siteden almak yerine birden fazla yerden araştırıp ucuz olanlarını alarak daha iyi bir sistem toplayabilirsin. Örneğin Ramler Vatanda daha ucuz. Önereceğim siteler Teknobiyotik, Vatan, MediaMarkt, WebdenAl, İnceHesap, İtopya olabilir. Böyle bir sistemi 2oo tl daha ucuza toplarsın. Artan parayı da ekran kartına yatırabilir veya SSD takviyesi yapabilirsin.

sistemin başaralı. Ek olarak 8 GB RAM yerine 16 düşünebilirsin.

Düşünmedim değil aslında ama şimdilik sadece bu PC'de CS:GO ve DotA2 oynamayı dşünüyorum ilerleyen zamanlarda bir 8 daha takabılırım.

i3 yerine G4560 alıp ekran kartını RX470 alabilirsiniz. Oyunlarda bu sistemden çok daha iyi sonuçlar verecektir. YouTube'da çok fazla RX470 + G4560'ın oyun testleri mevcut, izlemenizi tavsiye ederim.

Vallahi hocam dediğin işlemciyi çok tavsiye ettiler performans acısından i3 le falan eş değer geliyormus sanırım fiyatı da şaka maka 200 TL falan daha ucuz alınabılır aslında.

bence işlemciyi G4560 yapıp SSD takmanız daha mantıklı olacaktır.

İşlemci aklımda var ama şimdilik SSD gereksiz diye düşünüyorum sadece oynadıgım 2 oyun var CS:GO ve DotA2 ama ileriye dönük dediğiniz yapılabilir.

sistemin parçalarını bir siteden almak yerine birden fazla yerden araştıripucuz olanlarını alarak daha iyi bir sistem toplayabilirsin. Örneğin RAM'ler Vatan'da daha ucuz. Önereceğim siteler Teknobiyotik, Vatan, MediaMarkt, webdenal, İncehesap, İtopya olabilir. Böyle bir sistemi 2oo TL daha ucuza toplarsın. Artan parayı da ekran kartına yatırabilir veya SSD takviyesi yapabilirsin.

Hocam zaten büyük ihtimal 2.el parçalardan toplamaya çalışacağım denk getirebildiğim kadarıyla malum dolar aldı basını gıdıyor ama biraz daha bekleyip yaklasık 1 ay civarı ona göre hareket edeceğim baktım dolar yine ucuslarda mecbur 2.el toplayacağım şu anda maddi sıkıntım var yoksa gönül sizin dediğinizden yana farklı sıtelerden en ucuz alma taraftarıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam zaten büyük ihtimal 2.el parçalardan toplamaya çalışıcam denk getirebildiğim kadarıyla malum dolar aldı basını gıdıyor ama biraz daha bekleyip yaklasık 1 ay civarı ona göre hareket edicem baktım dolar yine ucuslarda mecbur 2.el toplucam suanda maddi sıkıntım var yoksa gönül sizin dediğinizden yana farklı sıtelerden en ucuz alma taraftarıyım.

Hocam bana sorarsanız elektronikte 2. ele güvenilmez ama diyorsanız maddi dururumum el vermiyor o zaman siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı