i3 6100 ve GTX 1080 sistem FPS düşme problemi

hakan koç

Hectopat
Daha fazla  
Bu sorun bilgisayarı topladıgımdan beri var. Ancak son zamanlarda daha da belli etmeye başladı. Sistem özellikleri;
  • MSI GTX 1080 Armor
  • Intel i3 6100
  • HyperX DDR4 2x4 GB RAM
  • MSI DDR4 Anakart
Modelini tam hatırlamıyorum ama hepsi yepyeni, bu yaz sıfır topladığım parçalar.

Bu FPS düşme problemini nasıl çözebilirim? Lütfen yardımcı olun. Oyun içi veriler ekte sunulmuştur.

İşlemci yetersiz GTX 1080 için. İşlemciyi yükseltmek dışında yapılacak bir şey yok.

Bende de i5 6600k işlemci var ve çoğu oyunda yaşıyorum bu sorunu, yakın bir zamanda da yükseltmeyi düşünüyorum.

Bariz bir şekilde i3 6100 gibi bir işlemci GTX 1080'i besleyemiyor. Güçlü yeni bir işlemci almak dışında grafik ayarlarını ve çözünürlüğü en yüksekte tutabilirsiniz. Bu bir nebze de olsa size yardımcı olur.

Elindeki RAM anakart ve işlemciyi satıp Ryzen 2700 ya da 9600K alabilirsiniz. Tercihim Intel olurdu.
RAM değiştirmek sana kalmış ama büyük ihtimalle düşük MHZ vardır seninkilerde.
Başka şekilde çözülemez.

8 GB Ram'i de yükseltmesi lazım en azından 16 yapılmalı.

Ekran kartının %88 lik kısmı kullanılıyor gözüküyor acaba sıcaklıktan olabilir mi ? Intel stock CPU soğutucusunu kullanıyorum 2 haftadır eski soğutucusunu sattığımdan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…