15 Aralık 2016 Mesaj: 8 AC Syndicate Performansı: Dosya Ekleri 7.jpg 262 KB · Görüntüleme: 156 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2016 Genişletmek için tıkla...
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2016 #2 Ortalama 50 fps gibi bir sonuç alınmış. Ayarlar için gayet uygun değerler.
KS KS E Eden Dust Ziyaretçi 16 Aralık 2016 #3 Barış Tolon dedi: Ortalama 50 fps gibi bir sonuç alınmış. Ayarlar için gayet uygun değerler. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. 1060 olsaydı bu ayarlarda 60 FPS civarı oynardı hatta üstünde oynardı.
Barış Tolon dedi: Ortalama 50 fps gibi bir sonuç alınmış. Ayarlar için gayet uygun değerler. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. 1060 olsaydı bu ayarlarda 60 FPS civarı oynardı hatta üstünde oynardı.
chuckypancamOZ. Megapat Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 369 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2017 #4 Sonuçlar gayet güzel. Hocam bu arada imzana gözüm çarptı da ''kasa kullanmıyorum'' demişsin. Nasıl oluyor
Sonuçlar gayet güzel. Hocam bu arada imzana gözüm çarptı da ''kasa kullanmıyorum'' demişsin. Nasıl oluyor
SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2017 #5 chuckypancamOZ. dedi: Sonuçlar gayet güzel. Hocam bu arada imzana gözüm çarptı da ''kasa kullanmıyorum'' demişsin. Nasıl oluyor Genişletmek için tıkla... Kasa olmadan masanın üstüne koymuş olabilir parçaları.
chuckypancamOZ. dedi: Sonuçlar gayet güzel. Hocam bu arada imzana gözüm çarptı da ''kasa kullanmıyorum'' demişsin. Nasıl oluyor Genişletmek için tıkla... Kasa olmadan masanın üstüne koymuş olabilir parçaları.
Yasar_Ozkan Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 39 Yer Ankara 10 Mart 2017 #6 Darboğaz sorunu yaşanmıyor değil mi?
Executor Arhentir Hectopat Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2017 #8 Elinize sağlık, diğer oyun testlerini de görmek isteriz.
KS KS E Eden Dust Ziyaretçi 11 Mart 2017 #9 Executor Arhentir dedi: Elinize sağlık, diğer oyun testlerini de görmek isteriz. Genişletmek için tıkla... İnternetim ve işlemcim video çekmek için iyi olsaydı keşke atabilseydim. Yine resimli olarak atarım.
Executor Arhentir dedi: Elinize sağlık, diğer oyun testlerini de görmek isteriz. Genişletmek için tıkla... İnternetim ve işlemcim video çekmek için iyi olsaydı keşke atabilseydim. Yine resimli olarak atarım.