I3 6100 Ve R7 370 Sisteç

Berk4154

Hectopat
Daha fazla  
Haftaya bu sistemi topluyorum . Birkaç arkadaşım amd ekran kartı ile intel sistemde sorun yaratabiliri dediler . Sizce sorun yaratır mı ? Sistemin oyun performansları nasıl olur ?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 278
Son düzenleyen: Moderatör:
Haftaya bu sistemi topluyorum . Birkaç arkadaşım amd ekran kartı ile intel sistemde sorun yaratabiliri dediler . Sizce sorun yaratır mı ? Sistemin oyun performansları nasıl olur ?
Arkadaşlarına selam söyle , donanım hakkında yorum yapma işini bıraksınlar. Ya da biraz araştırıp konuşsunlar. Neyse konumuza gelelim. Sistem o dandik kasa hariç iyi. Kasayı Thermaltake, Aerocool, Zalman tarzı markalarla değiştirirseniz çok daha iyi olur.

Sorun olmaz, nerdeyse aynı sistemin DDR3 versiyonunu kullanıyorum. Sıkıntı yok.

Hayır sorun yaratmaz, ama 70-80 TL daha verebilirim dersen GTX 950 al ekran kartını.
Birşey söylemek istiyorum birçok internet sitesinde o ram 125-130 TL ama senin topladığın sitede 184 TL yazıyor haberin olsun.RAM'i söylediğim gibi 130 TL olan bir yerden al sonrada ekran kartını GTX 950 yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı