HesapFix.com sitesi güvenilir mi?

Google'da ücretli sponsorlu reklamlarını gördüm, canlı destek falan var. Daha önce satın alım yapan var mı?

Geçen arkadaşımdan duydum ben de, piyasaya yeni yeni çıkmaya çalışan bir site sanırım. Aldığı Valorant hesaplarında bir sorun çıkmadı, kullanmaya devam ediyor. Malini değiştirirken canlı destekten yardımda aldı.

hesap fix sitesinden minecraft hesaplarında herhangi sorun yok alışveriş yapabilirsiniz söylenin fazlası var eksiği yok

Hesapfix'den CS2 hesabı aldım. Arkadaşlar Çinlilerden hotmail mi çalıyorlar bilmiyorum 10 saat geçmeden geri alıyorlar ve 1 kez 8 günün sonunda ürünümü değiştirdiler. Fakat verdikleri hesap da 10 saati görmedi ve bunu söylediğimde kötü niyetli kullanıyorsunuz dediler, hesabımı sildiler yani kanıtlarımı da sildiler :d Yapmayın, 400TL'nize yatıyolar.

Ekran görüntüsü 2025-09-05 113606.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesapfix'den CS2 hesabı aldım. Arkadaşlar çinlilerden Hotmail mi çalıyorlar bilmiyorum 10 saat geçmeden geri alıyorlar ve 1 kez 8 günün sonunda ürünümü değiştirdiler. Fakat verdikleri hesap da 10 saati görmedi ve bunu söylediğimde kötü niyetli kullanıyorsunuz dediler, hesabımı sildiler yani kanıtlarımı da sildiler :d yapmayın, 400TL'nize yatıyolar.

Eki Görüntüle 2569320

Öncelikle merhaba hesapfix sitesinden CS2 Prime hesap almak istiyordum ardından fiyatlarından sebep internette araştırma yaptım nedir ne değidir diyerekren bu arkadaşın yazısını gördüm canlı destek ile görüştüm yorumun sebebini sorduğumda bu arkadaşa 3 kez değişim yaptıklarını ne hikmetse aradan 24 saat bile geçmeden arkadaşın sürekli bir sıkıntı çıkardığını hesap hareketlerindenden ötürüde bu hesapları başka platformlarda sattıktan sonra siteye değişim talebinde bulunup bu mesajıda bir nevi şantaj aracı olarak kullandığını ifade ettiler bu arkadaşın aldığı aynı ürünü benim de satın alalı bugün ile 9 gün olmuş durumda bu mesajı belki sorun çıkar diye bekledim ama şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım bu süre zarfından sonrada karşılaşacağımı sanmıyorum bu sektörde işini düzgün yapan nadir yerlerden bir tanesi kurumsal iletişim açısından problemleri olsa da zamanla onu da oturtular ben şans verdim ve pişman olmadım bu mesajıda kendime vazife olarak gördüğüm için attım iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı