i3 7100 + GT 1030 vs G4400 + RX 560

Kardeşim işte sorun yaşama ihtimalin her yerde var ama ben ona cevap veremem net bir cevabı yok çünkü. RX 580 ve İ3 7100 darboğaz yapmaz. İntel sadece bir işlemci firması değildir kazandığı paranın yarısını bile işlemciden almıyor fişini çekme gibi bir durum söz konusu bile olamaz.

Eleştiren filan yok kime sorsan darboğaz yapmaz der ha belki CPU'ya aşırı yüklenen oyunlarda bir miktar darboğaz yapabilir ancak kayda değer bir değişiklik olmaz. Dediklerime inanmıyorsan araştır, ben emin olmadığım hiç bir şey hakkında cevap yazmam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teslerin bazıları RX 480 biliyorum çünkü 580 ve 480 aynı kart.

Eleştiren filan yok kime sorsan darboğaz yapmaz der ha belki CPU'ya aşırı yüklenen oyunlarda bir miktar darboğaz yapabilir ancak kayda değer bir değişiklik olmaz. Dediklerime inanmıyorsan araştır, ben emin olmadığım hiç bir şey hakkında cevap yazmam.

Teslerin bazıları RX 480 biliyorum çünkü 580 ve 480 aynı kart.

480 ve 580 arasında %5 - %10 fark var bu fark darboğaza neden olur.

Tamam kardeşim eminim öyledir en bilgili en iyimiz sensin her şeyi en iyi sen biliyorsun. RX 580 için en az İ7 takalım ki darboğaz olmasın aman aman aman yüzde 5-10 fark ne kadar da çokmuş... Tam bir darboğaz sebebi. Video atarız kanıtlarla destekleriz tecrübemizle yanıt veririz ama 2 gram donanım bilgisine sahip eleman gelmiş darboğaz yapar diyor...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı