i3 7100 için ekran kartı önerisi

Aslında kışa kadar götürse beni yeter. Araç aldım ödemesi bitmedi max kaç fps alabilirim GTX 1050 ile? Zaten seneye 200k civarına sistem dizmek istiyorum.

Darbağozdan kastım ara sıra donmalar , fps düşükleri felan. İkinci el almak mantıklımı? Ssd power hdd felan uyumluluk sorunu çıkartırmı dediğin parçalara?
Güç kaynağını ve RAM'ini bilmediğim için onları hesaba katmadım. Anakart ve SSD dışındaki parçaları 2. el alabilirsin. Aslında anakart da alabilirsin ancak sıfır ve 2. el fiyatları çok yakın diye almanı önermiyorum.

Aslında kışa kadar götürse beni yeter. Araç aldım ödemesi bitmedi max kaç fps alabilirim GTX 1050 ile? Zaten seneye 200k civarına sistem dizmek istiyorum.

Darbağozdan kastım ara sıra donmalar , fps düşükleri felan. İkinci el almak mantıklımı? Ssd power hdd felan uyumluluk sorunu çıkartırmı dediğin parçalara?
İkinci el almak daha mantıklı bu işlemcide. Zaten yeni sistem dizeceksen yakında 2. el al Letgo dan falan.

300FPS alamassınız onu söyleyeyim. Zaten hiçbir ekran kartında bu işlemci ile 300FPS Alamassınız. Belki 250 Falan.
Oda uygun olur heralde. Seneye sistem dizmek istiyorum ama bu sene pek fazla bütçem yok. Şuan Ekran kartı, İşlemci , Anakart değiştirip seneye üstüne dizmek mi mantıklı yoksa şuan ekran kartı alayım seneye komple bir sistem mi dizeyim?

Güç kaynağını ve RAM'ini bilmediğim için onları hesaba katmadım. Anakart ve SSD dışındaki parçaları 2. el alabilirsin. Aslında anakart da alabilirsin ancak sıfır ve 2. el fiyatları çok yakın diye almanı önermiyorum.
Söylediğin parçalar şuan bu fiyatta doğru seçebildiysem bu sitede. Satmadan da alabilirim sorun değil. Ama geriye kalan parçalar bu sistem ile uyumlu olur ise iyi olur. Yada en kötü burayı alıp elimdekileri satıp ram ve güç kaynağı almak mantıklı olabilir. Yaşadığım ilde de ölü fiyattan alırlar.

İkinci el almak daha mantıklı bu işlemcide. Zaten yeni sistem dizeceksen yakında 2. el al Letgo dan falan.
GTX 1050 ikinci el düşürsem alırken nelere dikkat etmem gerek? Belki sorun olan bi yer olur felan pek anlamam.

Dosya Ekleri

• 78978.png
    78978.png
    115,6 KB · Görüntüleme: 30
Oda uygun olur heralde. Seneye sistem dizmek istiyorum ama bu sene pek fazla bütçem yok. Şuan Ekran kartı, İşlemci , Anakart değiştirip seneye üstüne dizmek mi mantıklı yoksa şuan ekran kartı alayım seneye komple bir sistem mi dizeyim?

Söylediğin parçalar şuan bu fiyatta doğru seçebildiysem bu sitede. Satmadan da alabilirim sorun değil. Ama geriye kalan parçalar bu sistem ile uyumlu olur ise iyi olur. Yada en kötü burayı alıp elimdekileri satıp ram ve güç kaynağı almak mantıklı olabilir. Yaşadığım ilde de ölü fiyattan alırlar.
Hocam RX 6700 XT ekran kartını sıfır almayın, RX 6000 serisi ve RTX 3000 serisi artık sıfır alınacak kartlar değil üretimleri durdu çünkü. 2. el olarak 8000 TL'ye bulabilirsiniz, bütçem 12K dediniz diye ona göre öneride bulundum. Ayrıca şuanki güç kaynağınız ve RAM'iniz ne?

Hocam RX 6700 XT ekran kartını sıfır almayın, RX 6000 serisi ve RTX 3000 serisi artık sıfır alınacak kartlar değil üretimleri durdu çünkü. 2. el olarak 8000 TL'ye bulabilirsiniz, bütçem 12K dediniz diye ona göre öneride bulundum.
Yardımın için teşekkür ederim bilmiyordum. Seneye 200k civarında sistem dizmek istiyorum bu sene araç aldım diye yüklenmedim ama bi 50 çıkartabilirim oda istediğim gibi olmaz. Şuan sadece ekran kartı alsam valorant ve lolde 250 200 fps de görsem yeter günde 4 saat felan boşluğum oluyor. GTX 1050 İkinci el alsam alırken neye dikkat etmem gerek?

GTX 1050 ikinci el düşürsem alırken nelere dikkat etmem gerek? Belki sorun olan bi yer olur felan pek anlamam.
Seneye FULL Sistem dizin bence. Ve PC alırken Trendyol kullanmanızı önermem. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası https://www.sinerji.gen.tr/ En Ucuz Teknoloji Fiyatlarını arayanlara incehesap.com veya Gaming.Gen.TR kullanın ilk iki site en güvenilir olanları. Tüm yayıncılar oyuncular bu sitelerden veya bunların mağazalarından alıyor bilgisayarları.

GTX 1050 alacaksan 1200-1300'den pahalıya almamaya çalış. Ancak 1050 yerine 2000 TL'ye RX 580 8GB alabilirsin ucuz yoldan idare etmek istiyorsan.

Seneye FULL Sistem dizin bence. Ve PC alırken Trendyol kullanmanızı önermem. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası https://www.sinerji.gen.tr/ En Ucuz Teknoloji Fiyatlarını arayanlara incehesap.com veya Gaming.Gen.TR kullanın ilk iki site en güvenilir olanları. Tüm yayıncılar oyuncular bu sitelerden veya bunların mağazalarından alıyor bilgisayarları.
İtopyayı duymuştum ama biraz fazla fiyatları diye biliyorum. Zaten sistem dizmek istediğim büyük ihtimal ile yine konu açarım sizlerin yardımı ile dizmek istiyorum. Öyle bi sistem dizmek istiyorum ki bana 30 yıl sorun çıkarmasın :D.

GTX 1050 alacaksan 1200-1300'den pahalıya almamaya çalış. Ancak 1050 yerine 2000 TL'ye RX 580 8GB alabilirsin ucuz yoldan idare etmek istiyorsan.
Benim yaşadığım şehir biraz çağ dışı :D. İkinci el buralarda bilgisiyar parçacılarında bulabilirim belki düşük ihtimal ile. Sıfırı 5000tlyi geçmezse alırım üstüne yatırım yapmak saçma geliyor gibi şuan bana. Başka ilden getirtmek istesem kargoda veya satıcıda sorun olsa sıkıntı olur. Yaşadığım ilde bulamaz isem ki bulamayacak gibiyim sıfır RX 580 alayım en iyisi. Sistemde sorun var ekran kartına driver yüklerken siyah ekranda kalıyor ve açılmıyor herşeyi denedim çözüm ekran kartını değiştirmekte heralde. Zaten almadan önce bilgisiyarcıya götürüp test ettiricem ama RX 580 sıfırında bile okeyim şuan.

Madem o kadar bütçen var al bunları geç. Yanına ikinci el 3070-3080-6700XT gibi bir kart al. Sisteminde ssd yoksa al.

O bütçeye direkt AM4 sistem toplarsınız R5 5600 alırsınız onunla 300FPS alırsınız Valorant'ta. Hatta elinizdeki sistemi satıp biraz zorlarsanız AM5 bile toplanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı