i3 7100 için ekran kartı önerisi

Hocam RAM'iniz bu model mi? Eğer bu modelse bundan alabilirsiniz iyi fiyata düşmüş fiyatı. Ayrıca frekans ve markaları da aynı, G.skill 3200 MHz.
Evet tam olarak aynısı dilersen bunu hemen alabilirim.

Sizin RAM'iniz bu olması lazım. Bir adet daha alabilirsiniz.
Sıfırını alıyoruz ramin değil mi?

Evet tam olarak aynısı dilersen bunu hemen alabilirim.
Bence fiyatı artmadan alsan iyi olur, gayet iyi bir model. Ayrıca sendekinin aynısı olması da gayet iyi, hem estetik açıdan hem de uyumluluk açısından en iyisi bu :)

Bence fiyatı artmadan alsan iyi olur, gayet iyi bir model. Ayrıca sendekinin aynısı olması da gayet iyi, hem estetik açıdan hem de uyumluluk açısından en iyisi bu :)
Alın gitsin hocam 2.el fiyatları 50-100TL anca oynar milletle uğraşmaya değmez. Hem de birebir aynısı olması daha iyi uyumluluk açısından.
Tamamdır sipariş veriyorum RAM için.

Alın gitsin hocam 2.el fiyatları 50-100TL anca oynar milletle uğraşmaya değmez.
Aynen öyle. Hatta bu RAM'in satıcısı direkt olarak Hepsiburada'nın kendisiymiş, bu da gayet iyi bence. Doğrudan muhattabın Hepsiburada oluyor bir sorun olursa.

Aynen valla elinize kolunuza sağlık çok iyi oldu. Lakin benim ekran kartını HD 7800 olarak göstermesi normal mi?
Onu ben de anlamadım ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım valla. İstersen GPU-Z indirip ekran kartıyla ilgili daha detaylı bilgi alabilirsin.

Kartın üstündeki etiketin fotoğrafını atma şansınız var mı? Veya GPU-Z de olur.
Kartın üstünde r7 265 gdrr5 yazıyor sistemde AMD Radeon r7 200 Series. GPU - Z denemedim şimdi deneyeyim.

Onu ben de anlamadım ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım valla. İstersen GPU-Z indirip ekran kartıyla ilgili daha detaylı bilgi alabilirsin.
Burda da böyle.

Dosya Ekleri

• asdasdas.png
    asdasdas.png
    36,9 KB · Görüntüleme: 17

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı