i3 7100 ve 1050 Ti sistem PUBG kaldırmıyor

Ersenremzi

Decapat
Selamun aleyküm herkese arkadaşlar bi sorum olacaktı 6 ay önce PC topladım:
  • MSI B250M Pro VD
  • 8 GB Kingston DDR4 RAM
  • i3 7100
  • GTX 1050 Ti
Bu sistemin hemen hemen her oyunda kasıyor. PUBG oynatmıyor bile sadece PUBG mobile oynuyorum. Arada takılmalar oluyor. Grupta araştırdım i3 7100 GTX 1050 Ti uyumsuzlugu falan mı var? Bundan daha düşük sistemle PUBG oynayanlar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa,

Gerçekten iyi bir ekran kartına sahipsin, bu kartın PUBG'yi açmaması söz konusu bile olmaz. 7. Nesil bir i3 ise kötü bir işlemci değil. Şuan şaşırarak söylüyorum ki 2 GB ekran kartıyla ve seninkinin kat kat düşük işlemcisiyle PUBG'yi 30-40 fps oynadım.

- Ekran kartı driverlerini kur veya güncelle. Forum genelinde veya global forumlarda bu mevzuyu çok gördüm fakat şaşırıyorum, FPS değerlerini bu konu altında belirtirmisin?

arkadaşlar mesela orta ayarlar yada en düşük pubg giriyorum ağaçlar flan sonradan beliriyor tek tük takılmalar oluyor kasmadan oynadıgım tek oyun lol geçenlerde farcry 5 yükledim onda bile en düşük seviyede bile takılmalar oluyo dedim heralde işlemci darboğaz yapıyo i7 7700 kovalıyorum 2. el sorun işlemcidedir diye

arkadaşlar mesela orta ayarlar yada en düşük pubg giriyorum ağaçlar flan sonradan beliriyor tek tük takılmalar oluyor kasmadan oynadıgım tek oyun lol geçenlerde farcry 5 yükledim onda bile en düşük seviyede bile takılmalar oluyo dedim heralde işlemci darboğaz yapıyo i7 7700 kovalıyorum 2. el sorun işlemcidedir diye

İşlemcini değiştirebilirsin donma ve takılmalar devam ederse RAM ilave et.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı