NOT : Fiyata klavye ekipman dahil demeyin çünkü ekipmandan anlamam. Mesela 4000TL bütçeniz varsa 500TL'sini ekipmana ayırdım gibi. Ekipmanda ben yardımcı olamam.
i3 7100 yerine G4560 tercih edilebilir. 250TL cebinizde kalır ve en fazla 5-10 FPS'lik kayıplar olur, o da işlemciye yüklenen nadir oyunlarda. Artan para ile vraminizi 8gb yapabilir (RE7 gibi yeni oyunlar artık daha fazla vramler kullanmaya başlıyor, geleceğe yönelik iyi bir adım olur) veya RAM'inizi 16 GB yapabilirsiniz.
G4560+RX470'in oyun testleri:
i3 7100 yerine G4560 tercih edilebilir. 250TL cebinizde kalır ve en fazla 5-10 FPS'lik kayıplar olur, o da işlemciye yüklenen nadir oyunlarda. Artan para ile vraminizi 8gb yapabilir (RE7 gibi yeni oyunlar artık daha fazla vramler kullanmaya başlıyor, geleceğe yönelik iyi bir adım olur) veya RAM'inizi 16 GB yapabilirsiniz.
G4560+RX470'in oyun testleri:
Ya hocam o Shadow Cache diye bir ayar ne zıkkıma yarıyorsa kapatıyorsun oyun yağ gibi oynanıyor ne takılma oluyor ne bir şey. Oyun güzel çok sevimde fakat dokuları 8GB kullandıracak kadar yeterli görmüyorum.