- Katılım
- 23 Haziran 2015
- Mesajlar
- 1.411
- Makaleler
- 1
Merhabalar, bu sistem alınır mı?
Aynen hocam. Düzelttim sizi konu sahibi zannettim3500 TL i3 sistem. Geçen sene 3500 TL ye GTX 970 + i5 4460 vardı
. Üzülüyorum...
Para para para? Ama sistemin bütçesi yeterli bu yüzden alınmalı ama 2500TL altı için hala dediğiniz geçerli değil.8GB RAM yetersiz söyleyeyim. Artık bu saatten sonra 16GB RAM alınmalı.
Hocam benim sistem monitörsüz 2000 lira civarında ama RAM yetersiz geliyor.Para para para? Ama sistemin bütçesi yeterli bu yüzden alınmalı ama 2500TL altı için hala dediğiniz geçerli değil.
i3 7100 yerine G4560 tercih edilebilir. 250TL cebinizde kalır ve en fazla 5-10 FPS'lik kayıplar olur, o da işlemciye yüklenen nadir oyunlarda. Artan para ile vraminizi 8gb yapabilir (RE7 gibi yeni oyunlar artık daha fazla vramler kullanmaya başlıyor, geleceğe yönelik iyi bir adım olur) veya RAM'inizi 16 GB yapabilirsiniz.
G4560+RX470'in oyun testleri:
Evet hocam, o oyun bi' ilginç.Hocam benim sistem monitörsüz 2000 lira civarında ama RAM yetersiz geliyor.
Yalnız o oyun 8GB VRAM'i de aşıyor uzun süre oynamada.Bence 480 ve 470 4GB alınıp 16GB RAM almak daha mantıklı. Bir de çift kanal RAM iyi olur.
![]()
Ya hocam o Shadow Cache diye bir ayar ne zıkkıma yarıyorsa kapatıyorsun oyun yağ gibi oynanıyor ne takılma oluyor ne bir şey. Oyun güzel çok sevimde fakat dokuları 8GB kullandıracak kadar yeterli görmüyorum.Evet hocam, o oyun bi' ilginç.480 4GB alınıp 16GB RAM almak daha mantıklı demişsiniz galiba ama o şekilde de darboğaz biraz daha sıkıntı çıkarmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.