i3 7100 ve RX 470 Sistem Toplama

Ben anlamıyorum. AMD' nin işlemcileri 8 çekirdek ve performansları ortada. Şu çekirdek, Bit, VRAM takıntılarınızdan vazgeçin artık.
Çekirdek muhabbeti amd için farklı intel için farklı. Amd'nin 8 çekirdeği intelin 2 çekirdeği gibi. Bu arada en nefret ettiğim şeydir vram, bit söyleyip ekran kartını söylememeleri. Sinir oluyorum öylelerine.

Çekirdek muhabbeti amd için farklı intel için farklı. Amd'nin 8 çekirdeği intelin 2 çekirdeği gibi. Bu arada en nefret ettiğim şeydir vram, bit söyleyip ekran kartını söylememeleri. Sinir oluyorum öylelerine.
Aynen hocam. 2 çikabayt ekran kartı var diye hava atıyor arkadaşım bana ama ekran kartı R7 240 :D

Ama AMD dediğinize katılmıyorum. AMD zamanında çok muhteşem işler başarmış bir marka. Dediğiniz DDR4 ve 6.Nesil için doğru.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı