i3 7100 ve RX 560 hazır sistem alınır mı?

2. el ama garantili olunca ne oluyor yani, 2. el araba mi bu, nedir bu dolar ucmusken, vergiler tavan yapmisken sifir alip vatan gibi firmalari zengin etme cabasi, haaa sen zenginsen diyecek lafim yok ne aliyorsan al tabi senin bilecegin sey.

Arkadaşım şuan kardeşimiz bu sistemi tek tek sıfır alsa 2300-2400 Tl ye denk geliyor. Sistem fiyatı konusunda tartışmaya gerek yok. Ayrıca 2.el toplama sistem alınır ama 2.el parçalarla sistem toplanmaz. Çok sıkıntılı bir süreç olur. Ayrıca dolandırılabilirde. Bu forumda ben 2.el parçalarla sistem toplamayı tavsiye eden görmedim. Bu bütçeye alınabilir bir sistem. İşlemci konusunda Ryzen 3 konusuna katılıyorum. Fakat alınabilir bir sistem.

Arkadaşım şuan kardeşimiz bu sistemi tek tek sıfır alsa 2300-2400 Tl ye denk geliyor. Sistem fiyatı konusunda tartışmaya gerek yok. Ayrıca 2.el toplama sistem alınır ama 2.el parçalarla sistem toplanmaz. Çok sıkıntılı bir süreç olur. Ayrıca dolandırılabilirde. Bu forumda ben 2.el parçalarla sistem toplamayı tavsiye eden görmedim. Bu bütçeye alınabilir bir sistem. İşlemci konusunda Ryzen 3 konusuna katılıyorum. Fakat alınabilir bir sistem.
Tabi guven onemli bir mesele, elden ve guvenilir kisiler bulmak zor ama imkansiz degil, mesela suan kullandigin i5 2400 islemciyi 2. el aldim 2 seneye yakindir kullaniyorum, biraz sansa da kalmis, sifir alirsin 1 ayda bozulur 2.el alirsin 4 sene calisir, tersi de olabilir

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı