i3 8100 GTX 1050 PUBG düşük performans sorunu

kıvanc_

Centipat
Merhaba, arkadaşlar, ben yaklaşık 1 sene oldu Vatan'dan bir sistem aldım. GTX 1050 2 GB gamingx i3 8100 8 GB 2400 MHz RAM ve 1TB HDD aldım. PUBG oynamak için aldım fakat PUBG'de en düşük ayarlar olsun yüksek olsun işlemcim ekran kartından çok kulanılıyor. %100 işlemciyken ekran kartım %70 75 oluyor bazen. Denemediğim yöntem kalmadı. Allah rızası için yardım edin. Oyundan soğuttu beni. Oyunda anlık takılmalar FPS 70 80 iken birden 3 düşüp tekrar yükseliyor, saniyelik oluyor ama takılıyor oyun.

O PUBG denilen sapık oyun neredeyse Battlefield 5 kadar işlemci kullanmaya yaklaşmış durumda. Bu denli işlemci kullanımını hak edecek bir oyun olduğunu da düşünmüyorum. Fortnite ile PUBG'yi bu yüzden oynamıyorum zaten, çok da rahatım. Dert yok, tasa yok. Bu tarz CPU Intensive oyunlar oynamak isteyen, yeni sistem kuracak olan kişiler için önceden çekirdek ve thread sayısı yüksek olan işlemciler öneriyoruz. (Örn: Ryzen 5 3600). İşlemciniz normalde GTX 1660/RX 590'a kadar besleme kapasitesine sahip. Ancak iş, işlemci yükü odaklı oyunları oynamaya gelince, güçlü bir işlemci şart hale geliyor ne yazık ki. Takılma ve drop sorunlarından da bahsetmişsiniz. Çift kanal 8X2 GB RAM kullanmanızı öneriyorum. COD Warzone, PUBG, Forza Horizon 4, Battlefield 5 Online gibi oyunlarda, 8 GB RAM miktarı bu tarz problemler yaratıyor. Bu dönemde 16 GB günümüz oyunculuğu için standart haline gelmeye başladı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı