i3 8100 + GTX 1060 3GB Sistem

Verdiğin linkte toplanmış bir liste yok. Listeyi yapıp resmini paylaşın. Bütçe nedir?
Hocam sende görünmüyo heralde sistem şu görünüyor bende.
1521977383826.png

Sanıyorum ban yemiş en son moderatör düzenlemiş konuyu. Bende demin bir şey çıkmıyordu, şimdi biraz bekleyince geldi liste. Ekran kartı 100TL verip 6GB versiyonu alınabilir. Başka yerden alabiliyorsan güzel bir liste çıkarabilirim.

Sanıyorum ban yemiş en son moderatör düzenlemiş konuyu. Bende demin bir şey çıkmıyordu, şimdi biraz bekleyince geldi liste. Ekran kartı 100TL verip 6GB versiyonu alınabilir. Başka yerden alabiliyorsan güzel bir liste çıkarabilirim.
Aynen ban yedim abi ya yeni hesap açtım şimdi ve Facebook mesaj kutuna da mesaj bıraktım ama ulaşamadım sana. İlla oradan almak zorunda değilim tabi ki güzel bri sistem önerirsen onu da alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemciden pahalı anakart kullanılmış. Kasa, PSU, RAM kötü. @Oreki

iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
O anakartı kullanmamım sebebi kablolu internette önemli bir kısımı PC için ayırıyor olması ama dediğim gibi çok bilgili değilim o yüzden sizlere sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciye 568 TL verip anakarta 650 TL vermekte anca İntelde olur.:) Bana sorarsan almışken i5 8400 alsan aralarında 200 TL oynar daha ileriye dönük bir F/P ürünü olur. Ayrıca RAM olarak aynı fiyata 3200 Mhz lik RAM ler bulunabilir. Güvenirsen Nanokatalog ta 1550 TL ye GTX 1060 6 GB var almışken onu almanı öneririm.

İşlemciye 568 TL verip anakarta 650 TL vermekte anca İntelde olur.:) Bana sorarsan almışken i5 8400 alsan aralarında 200 TL oynar daha ileriye dönük bir F/P ürünü olur. Ayrıca RAM olarak aynı fiyata 3200 Mhz lik RAM ler bulunabilir. Güvenirsen Nanokatalog ta 1550 TL ye GTX 1060 6 GB var almışken onu almanı öneririm.
Nano katalog oturduğum yere çok yakın şubesi var elden alabilirim fakat onlar da yurt dışından getiriyorlar diye biliyorum ve arıza durumunda uzun bekleme süreleri olabilir ve nano katalog da GTX 1060 6 GB 2k civarlarında

Hocam yaza doğru daha ucuz olan h370 ve b360 serisi gelmesi ihtimali var ben olsam 8100 için öyle bir anakart almazdım beklemenizi öneririm.
PSU olarak EVGA 100-W1-0500-K2 500W siyah Güç Kaynağı ünitesi - Nanokatalog bu daha iyi ve daha ucuz kendimde kullanmaktayım. 12V kanalından 480V veriyor.
RAM'e gelirsek 8gb ram 400-450 arasına bulunabiliyor sıfır olarak o ram de dahil orda neden 512 lira anlamadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı