i3 8100 Sisteme RX 470 vs RX 570 vs GTX 1050

performans100

Femtopat
Daha fazla  
i3 8100 işlemci, gameload 400W 80 Plus Bronze güç kaynağım var. Bunlara uygun bir 2. el ekran kartı almak istiyorum. Daha öncesinde MSI GTX 1050 kullanıyordum bozuldu.

Bunlardan hangisini almalıyım veya bunların fiyata yakın başka tavsiyeniz var mı?

RX 470.
RX 570.
MSI GTX 1050 Gaming X 2 GB.

Aralarında en güçlü RX 570 ama PSU'nun Watt değeri önerilenin altında. Normalde bu kart 100W çekiyor ama riske girilir mi size kalmış. Oyüzden RX 470 öneririm.
1050 2GB alınmaz zaten, RX 470 varken.

1050 ile rx 470 arasında performans farkı nasıl ve sorunsuzluk anlamında yorum alabilirmiyim
Fark bu şekilde:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1050Ti'dan bile güçlüdür:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunsuzluk konusu ise: RX 500 serisi gibi adı çıkmamıştır 400 serisinin ama aynı mimariler. Eğer sistemsel bir probleminiz yoksa ve kart temiz ise eğer pek sıkıntı olmaz.

Rx 470 de hdmi çıkışı yok ben hdmi çıkışı olsun istiyorum
Mining versiyon o baktığınız ozaman. Normalde HDMI çıkışı var, attığım siteden istediğiniz tüm modellere bakın hepsinde HDMI çıkışı bulunuyor en kötü 1 tane.

Ama Mining olanlar sadece DVI oluyor:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı