144 Hz al ileriye dönük olsun. Daha iyi bir PC dizersen 144 Hz'den mahrum kalmamış olursun sonrasında. Hem 1050 Ti'ın dahi 75 FPS üzerinde çalıştıracağı oyunlar var eski olsalar da. Onlarda dahi istifade edersin 144 Hz'den.
Oynadığın oyunlara ve bütçene bağlı bir durum. Rekabetçi oyunları ağırlıklı olarak oynuyorsan ve bütçen de el veriyorsa neden 144 Hz olmasın?
Öyle düşünürsen daha düşük Hz'ye alırsın, öyle oynarsın yüksek FPS alamadığın oyunları. 144 Hz diye 144 Hz dışında bir Hz değerinde çalışamıyor demek değil sonuçta.Zaten ileride sıfırdan yeni bir sistem dizme düşüncem var ancak hani şu anlık kasma hissi falan yapar mı aklıma o takıldı benim de 144 ve üstü bir monitör alma düşüncem daha baskın.
Öyle düşünürsen daha düşük Hz'ye alırsın, öyle oynarsın yüksek FPS alamadığın oyunları. 144 Hz diye 144 Hz dışında bir Hz değerinde çalışamıyor demek değil sonuçta.
Zaten ileride sıfırdan yeni bir sistem dizme düşüncem var ancak hani şu anlık kasma hissi falan yapar mı aklıma o takıldı benim de 144 ve üstü bir monitör alma düşüncem daha baskın.
LoL harici rekabetçi oyun oynamıyorum oynadığım oyunlar genel hikayeli oyunlar 1050 Ti 30 40 50 FPS de çalıştırabiliyor anca oynadığım oyunları ileride yeni sistem dizeceğim zaten bir iki yıl sonra bütçem monitörde 4500 bu monitörlerden birini almayı düşünüyorum.
ACER 23.8″ 165HZ 1MS FREESYNC FULL HD IPS LED GAMING MONİTÖR – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
https://www.alsabilisim.com/urun/24...a-ergonomik-profesyonel-1?ref=akakce&v=1.15.3
LG 23.8" 24GN600-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
Dell G2422HS 23.8" 1Ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dell olanı almamı söylediler farka değer dediler 1000 TL daha pahalı diğer monitörlerden Acer'le Dell arasında kaldım. 1000 TL farkı hakedecekse Dell olanı alacağım.
MOBA oyunlarında 144 Hz açıkçası çok bir fark yaratmıyor. Attığın monitörler arasından G2422HS iyi diye biliyorum tercih edilebilir. Tabii daha iyi bilen arkadaşlar vardır illaki onlar daha iyi öneriler verebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.